Toroslar'da Kan Bağışı

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi ve Mersin Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde periyodik olarak düzenlenen kan bağışı kampanyasına, belediye çalışanları ve Toroslar halkı yoğun ilgi gösterdi.

Toroslar'da Kan Bağışı
 Toroslar Belediyesi Hizmet Binası yanında kurulan Kızılay çadırında vatandaşlarla birlikte kan veren Başkan Hamit Tuna, her bağışın bir hayat kurtaracağını düşünerek, sağlıklı her insanın yılda en az iki kere kan bağışlaması gerektiğini söyledi. Kan bağışında bulunan gönüllülerle sohbet edip teşekkür eden Başkan Tuna "Türk Kızılay Derneği ile her zaman diyaloglu bir çalışma içerisindeyiz. Toroslar Belediyesi olarak sosyal bir sorumluluk olan kan bağışı kampanyalarına düzenli olarak destek veriyoruz. Doktorlarımızın da ifade ettiği gibi kan vermek insanları daha sağlıklı kılar ve her kan bağışı bir hayat kurtarır. Vatandaşlarımızdan da bu konuya hassasiyetle yaklaşmalarını istiyor, Türk Kızılay Derneği’ne de gösterdikleri yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Toroslar Belediyesi ile Mersin Kızalay Kan Merkezi'nin işbirliğinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında, 62 ünite kan toplandı.
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER