Tollu'nun Seçim Bürosunun Açılışı

Erdemli Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, Tömük seçim bürosunun açılışını yaptı.

Tollu'nun Seçim Bürosunun Açılışı

 Açılışa Tollu'nun yanı sıra, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ile çok sayıda partili katıldı. Açılışta konuşan MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, gittikleri her yerde coşkulu bir kalabalıkla karşılaştıklarını belirterek Tömük halkının 30 Mart seçimlerinin sonucunu şimdiden ilan ettiğini savundu. Tömük’ün her mahallesini tek tek sayarak vatandaşları selamlayan Özsu, kurtuluş mücadelesinde Tömük’ün topraklarını koruyarak örnek teşkil ettiğini hatırlattı ve bugün de Tömük halkının aynı ruh ile hareket ettiğini söyledi.

Erdemli Belediye Başkanı ve MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu ise Tömük seçim bürosu açılışını mütevazı bir program olarak planladıklarını belirterek, gittikleri her yerde büyük bir coşku ve sevgi ile karşılaştıklarını kaydederek, kendilerine bu coşkuyu yaşatan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Aynı coşku ve kalabalıkla Tömük’te de karşılaştıklarını kaydeden Tollu, "Artık en küçük programlarımızda bile bizi gönülden destekleyen vatandaşlarımız meydanlara sığmıyor. Biz biliyoruz ki, bu insanları zorla buraya getiremezsiniz. Bu bir gönül işidir, sevgi işidir. Ne parayla, ne pulla bu gönül bağını kimse kuramaz. Biz cenab-ı hakk’ın rızası için memleketimize ve milletimize hizmet yolunu seçmişiz. Başka bir yolumuz bugüne kadar olmadı, olamaz da. İşte bu hizmeti gören, takdir eden Erdemli’de son 5 yıl içerisinde yaptığımız tüm bu hizmetlerin Tömük’e de geleceğini bilen sevgili vatandaşlarımız tüm yüreği ile bu meydanda bizlerle buluştular. Ben de buradan hizmete susamış, tüm vatandaşlarımıza söz veriyorum. Tömük bugüne kadar tarihinde aldığı hizmetlerin en az 5 katını önümüzdeki dönemde bizimle alacaktır” dedi.

Amaçlarının sadece hizmet olduğuna vurgu yapan Tollu, Erdemli’de bunu ispat ettiklerini, irili ufaklı da olsa, bugüne kadar tüm belde ve köylerde de yaptıkları hizmetlerle nasıl hizmet edeceklerinin işaretini verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER