Orman haftasında sağlıklı yaşam yürüyüşü ve piknik etkinliği

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü personeli, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında şehir ormanında sağlıklı yaşam yürüyüşü, spor ve piknik etkinliği düzenlendi.

Orman haftasında sağlıklı yaşam yürüyüşü ve piknik etkinliği
 Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekinliğe Mersin Vali Yardımcısı Suphi Olcay, Bölge Müdürü Abit Baca, bölge müdür yardımcıları ve tüm bölge müdürlüğü personeli aileleriyle birlikte katıldı. Şehrin gürültü ve stresinden uzak, Mersin’i yukarıdan gören, kızılçam ormanları içerisinde 5,5 kilometre yürüyüş parkuru ve spor alanları mevcut olan Mersin Şehir Ormanı'nda gerçekleşen etkinlikle personel stres atmış oldu. Sabah saatlerinde doğa yürüyüşü ile başlayan etkinlik, öğle saatlerinde katılımcılara sucuk-ekmek ve ayran ikramıyla devam etti.
Piknikte konuşan Bölge Müdürü Abit Baca, "Bu tür etkinlikler, personelimizin kaynaşması, ekip ruhunun canlı tutulması ve iş ortamındaki stresin atılması için mutlak suretle daha sık ve daha yoğun bir katılımla yapılmalı. Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası hepinize kutlu olsun” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER