Önel'den Meclis’te ‘Sanayi Sitesi' Çıkışı

MHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ÖNEL'DEN MECLİS'TE 'SANAYİ SİTESİ' ÇIKIŞI "BELİRLİ SAYIDA KİŞİ MAĞDUR OLACAK DİYE MERSİN'İN GELECEĞİNİ KARARTMAYALIM"

Önel'den Meclis’te ‘Sanayi Sitesi' Çıkışı

Önel'den Meclis’te ‘Sanayi Sitesi' Çıkışı 

MHP'Lİ MECLİS Üyesi BÜNYAMİN ÖNEL'DEN MECLİS'TE 'SANAYİ SİTESİ' ÇIKIŞI, "BELİRLİ SAYIDA KİŞİ MAĞDUR OLACAK DİYE MERSİN'İN GELECEĞİNİ KARARTMAYALIM"

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Sanayi Sitesi ile ilgili Temmuz ayı olağan toplantısında konuştu. Önel, "Bir şehrin geleceğini belirli sayıda kişi mağdur olacak diye karartılırsa Mersin'e yazık olur, Mersin mağdur olur" dedi.

Mecliste söz aldı 

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2021 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Mezitli'de yapılması planlanan Sanayi Sitesi ile ilgili konuştu. Projenin önemini, Mersin'e katma değer katacağını ve kenti geliştireceğini anlattı. 

Bünyamin Önel şunları söyledi:

"60 BİN ESNAF VE SANATK RIN BİTMEYEN SORUNU SANAYİ SİTESİ"

"Mersin in kırk yıldan beri bitmeyen 60 bin esnaf ve sanatkârının bitmeyen ana sorunu sanayi sitesi. Bugün Mersin'in içerisinde biz ne kadar dönüşüm de yapsak yol da yapsak, ne kadar çevreye parklar da yapsak Mersin'in bina altlarında zor şartlarda çalışan esnaf ve sanatkârları oradan çıkarıp bir sanayi sitesine yerleştirmediğimiz sürece biz bu şehre güzellik katamayız."

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER