MESKİ Genel Müdürü Görevden Alındı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen görevden alındı. Ülgen’in yerine Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker atandı. Ülgen, yeni görev verilse de devam etmeyeceğini söyledi.

MESKİ Genel Müdürü Görevden Alındı

 

4 yıldır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MESKİ Genel Müdürü olarak görev yapan Ülgen, görevden alınmasıyla ilgili İHA muhabirine açıklama yaptı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan tarafından bugün öğleden sonra görevden alındığını belirten Ülgen, yerine Ali Ekber Asker’in atandığını doğruladı. “Yeni görev verilse de artık devam etmem” diyen Ülgen, böyle takdir görüldüğünü, yıllık izne ayrılacağını ve ne yapacağına daha sonra karar vereceğini kaydetti. Kendisine görevden alınmasıyla ilgili bir gerekçe sunulmadığını da ifade eden Ülgen, “Takdir onların. Herhalde Macit Bey beni başarısız görmüş ki, görevden alıyor. Gerekçeyi Macit Bey’e sormak lazım” dedi.

2004 yılında Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak göreve başlayan Kamil Ülgen, daha sonra Teknik İşler Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Ülgen, 3 Kasım 2009 tarihi itibariyle de MESKİ Genel Müdürlüğü görevine başlamıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER