Kent Konseyi'nde Proje Atağı

Mersin’in merkez Yenişehir Kent Konseyi, Dünya Emekçi kadınlar Günü, 23 Nisan Çocuk Bayramı ve atık pil toplama kampanyasıyla ilgili üç ayrı projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kent Konseyi'nde Proje Atağı

 Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Servet Serhat Dövenci başkanlığında yapıldı. Yenişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Hülya İnce ve 9 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, bu yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan projeler ele alındı. Toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı Dövenci, ses getirici projelere imza atabilmek için daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini kaydetti. Bu toplantılara üyelerin getirecekleri öneriler doğrultusunda daha fazla proje üretilebileceğini belirten Dövenci, verimli çalışmalarıyla projeler üreten kadın meclisi başkanı ve üyelerine özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.

Yenişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Prof. Dr. Bahar Taner de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atık Pil Toplama Kampanyası ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili projeler hazırlandığını bildirdi. Projelerin ayrıntılarını ise Kadın Meclisi Genel Sekreteri Nuran Doğaroğlu anlattı. Doğaroğlu, Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırladıkları “Toplumun Yarısı Kadın”, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’n şenlik halinde kutlanması için hazırlanan “23 Nisan Çocuk Şenliği” ve daha önce özel okullarda hayata geçirilen “Atık Pil Toplama Kampanyası”nın devlet okulları ve ana okullarında da hayat geçirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında yürütme kurulu üyelerini bilgilendirdi. Projeler oy birliği ile kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER