Hocaoğlu'nu İstiyoruz

Ak Parti Mezitli Belediye Başkan Adayı Hocaoğlu: “İktidar desteğiyle Mezitli’nin sorunlarını çözeceğiz” Mersin- Ak Parti Mezitli Belediye Başkan Adayı Nuri Hocaoğlu, vatandaş ziyaretinde yaptığı konuşmada iktidarın desteği ve gücüyle Mezitli’nin sorunlarını çözeceklerini belirterek, etkili projelerle Mezitli’yi kalkındıracaklarını söyledi.

Hocaoğlu'nu İstiyoruz

 

Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, halk esnaf ve kurum ziyaretlerine devam eden Ak Parti Mezitli Belediye Başkan Adayı Nuri Hocaoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Üçyıldız sitesi, Bozon köyü, Pelitkoyağı köyü ve Takanlı köyünü ziyaret etti. Gittiği her yerde yoğun ilgi gören Hocaoğlu,  Mezitli’den ve Mezitlilerden hiçbir zaman ayrı kalmadığını belirterek, Mezitli’nin kendisi için bir sevda olduğunu söyledi. Millete hizmet etmek için bu kutlu yola çıktığını dile getiren Hocaoğlu, Mezitli’yi hizmetlerle tekrar buluşturacaklarını kaydetti. Mezitli’yi hak ettiği yere getireceklerini ifade eden Hocaoğlu, çok güzel çalışma ve projelerle Mezitli’yi cazibe merkezi haline getireceklerini aktardı. Mezitli’nin her köyüne hizmeti götüreceklerini ifade eden Hocaoğlu, Mezitli’de herkese ve her yere eşit hizmet götüreceklerini söyledi.

“Sosyal projelerle sosyal birlikteliği sağlayıp, imar sorunlarının da üstesinden geleceğiz. Hükümetin vereceği destekle ve bakanlıklar aracılığıyla Mezitli’nin sorunlarını daha etkin biçimde çözeceğiz” diyen Hocaoğlu, “Hükümetin desteğiyle Mezitli’ye hizmet etmek istiyorum. Yapacağımız çalışmalarla Mezitli’yi nasıl modern bir şehir haline getirebileceğimizin bilincindeyim” dedi.

Bir sefere mahsus olsa dahi Mezitli’nin siyaseti bir tarafa bırakarak sadece ve sadece belediye idaresinde iyi hizmet edecek bir belediye başkanına görev vermesi gerektiğini vurgulayan Hocaoğlu, Mezitli’nin sınırlarının da genişlediğini belirterek “Bizi daha büyük sorunlar bekliyor. İnşallah hükümetin desteğiyle bunların hepsinin üstesinden geleceğime ve yapabileceğimize inanıyorum. Tabi öncelikle Mezitli halkının bizlere destek vermesi gerekiyor” Diye konuştu.

Vatandaşlar ise hocaoğlu’nu belediye başkanlığı yaptığı dönemden beri tanıdıklarını ve Mezitli için çok güzel yaptıklarını belirterek, Hocaoğlu’nun arkasında olduklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER