ESRARCILAR MOBESEDE

Mersin'de deniz kenarında uyuşturucu kullanan şahıslar mobese kameralarınca görüntülendi. Görevlilerin uyarısı üzerine iki ayrı olayda 4 uyuşturu şüphelisi motorize polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

ESRARCILAR MOBESEDE

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün mobese kayıtlarına geçen görüntülere göre, balıkçı barınağı civarında deniz kenarına gelen 2 kişi, rulo halindeki bir kağıt içinden çıkardıkları esrarı sararak içmeye başlıyor. Şüpheliler sigara haline getirdikleri esrarı içerken, rulo içindeki kalan uyuşturucuyu da duvar dibine saklıyor. Durumu farkeden mobese görevlileri devriye gezen motorize ekipleri uyararak bölgeye yönlendiriyor. Kısa süre içinde motorize polis ekipleri 2 şüphelinin yanına gelince, şüpheliler
ellerindeki esrarı atıyor. Ancak polis, mobese görevlilerinin yönlendirmesi ile duvar dibine saklanan rulo içindeki esrarı bularak şüphelileri gözaltına alıyor.
Kayıtlara giren ikinci olay da yine balıkçı barınağı yakınındaki sahilde yaşanıyor. Kayalıkların üzerine oturan 2 genç, yanlarında getirdikleri esrarı sararak içmeye başlıyor. Yine mobese görevlileri tarafından farkedilen bu olay da, tıpkı ilkinde olduğu gibi motorize polis ekiplerine bildiriliyor ve şüpheliler polis ekiplerinin ani baskını ile büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Uyuşturucu ile birlikte yakalanan bu 2 şüpheli de polis tarafından kelepçelenerek gözaltına alınıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER