BAŞKAN KOCAMAZ, MERSİN DENİZ TİCARET ODASI VE SİLİFKE CADDESİ’NDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin Deniz Ticaret Odası’nı ve Silifke Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

BAŞKAN KOCAMAZ, MERSİN DENİZ TİCARET ODASI VE SİLİFKE CADDESİ’NDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

İlk olarak Mersin Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret eden başkan Kocamaz, burada oda başkanı Cihat Lokmanoğlu ile yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen oda ziyaretinin ardından Başkan Kocamaz, Tevfik Sırrı Gür Stadı tarafından başlayarak Silifke Caddesi’nde bulunan esnaflarla sohbet etti.

Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Kocamaz, Mersin’i bir baştan bir başa topyekün ele alacaklarını, topyekun ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Başkan Kocamaz, “Mersinde yaklaşık üç aydır sokak sokak  semt semt geziyoruz. Vatandaşımızın nabzını tutuyoruz. Vatandaşımız dört gözle seçimin gelmesini bekliyor. Sanki önümüzdeki hafta seçim olacakmış kadar heyecanlı. Bir defa şunu belirtmemde fayda var, Mersin halkı bizim beklediğimizden çok ileri noktada, bu seçimde karar vermiş durumda ve çok güzel gelişmeler var. Hangi siyasi görüşten olursa olsun hangi düşünceden, hangi kökenden olursa olsun, insanlar Mersin’de artık bir değişimin şart olduğunu ve önümüzdeki seçimde Milliyetçi Hareket Partisi ve Burhanettin Kocamaz etrafında birleşeceklerini çok açık bir şekilde dile getiriyorlar. Ben Mersin’de Mersin ortak paydasında oluşan bu birliktelikten dolayı tüm Mersinlileri kutluyorum. İnşallah bizde onlara layık olduğu bir kentte yaşama fırsatını vereceğiz. Cenab-ı Allah bize bu görevi nasip ettiği takdirde, Mersin’in imajını süratle değiştireceğiz ve Mersini Mersinlilere layık bir kent haline getireceğiz. Bununla ilgili her türlü alt yapımız hazır, her türlü çalışmamız hazır inşallah genel merkezimizin yaptıracağı araştırmalar neticesinde, alacağı sonuç doğrultusunda bizim ismimiz öne çıkarsa bizde hem Milliyetçi Hareket Partililere hem de Mersin’e layık olmaya gayret göstereceğiz. Biz buna hazırız 20 yıllık birikimimizle Mersin’i bir baştan bir başa topyekun ele alıp topyekun ayağa kaldıracağız ve Mersinlilerin bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğini umuyoruz. Şimdiden bu seçimin Mersinlilere ve Milliyetçi Hareket Partisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER