Ak Partide İstifa

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, AK Parti'den istifa ederek MHP'ye katılan 100 kişiye parti rozeti taktı.

Ak Partide İstifa

  Akbelen Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Temiz Yeniçeri, Belediye Meclis üyeleri ve Gezende Köyü Bardat Yaylası ve Bardat Pazarını Kalkındırma, Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Öz ile Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Törende konuşan Başkan Tuna, MHP'ye ve törene katılan herkese teşekkür ederek, "Bizim gayemiz millete hizmet etmektir. Hem de adam gibi hizmet etmektedir” dedi.

Kendisine verilmiş olan sorumluluğu en layığıyla yerine getirerek, 10 yılda Toroslar’ı değişim ve gelişimi ile daha yaşanılabilir kent haline getirdiklerini belirten Tuna, "Toroslar özellikle, işletmecilerin akın akın geldiği, ticaret hacminin her yıl geliştiği, halkın yaşam yeri olarak seçtiği bir ilçe olmuştur. Bu değişimin sonucunda vatandaşlarımızdan gelen memnuniyet ifadeleri ve teşekkürler bizim çalışma şevkimizi daha arttırmaktadır” diye konuştu.

Görev süreleri içerisinde kendi bilgileri ile bütünleştirerek teknolojiyi ve gelişmişlikleri yakından takip ettiklerini, az parayla çok ve kaliteli iş yapmaya çalıştıklarını kaydeden Tuna, "Toroslar Belediyesi olarak rutin hizmetlerin yanı sıra ilk ve enleri hayata geçirme gayreti içerisinde olduk. Birçok hizmeti kendi elamanımız ve olanaklarımızla yapıyoruz. Çalışan arkadaşlarımıza ve ekibimize hep şunu ifade ediyoruz. Biz, bisikletin üzerinde pedal basan bir bisikletçi gibiyiz. Pedala basmazsak düşeriz. Onun için hep hareketli olduk ve gelişmişlikleri yakından takip ettik. Ama bizi millet yapan, dilimiz, bayrağımız, maneviyatımız, tarih şuurumuz, milli kültürümüz, şüheda kanıyla sulanmış vatan toprağımızdan da asla vazgeçmedik. Bu coğrafyada yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin huzur ve güven içerisinde olması için bu değerlerimize her zaman sahip çıkmalıyız. Biz, işte bunun için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

En önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğuna değinen Tuna, "Yaptığımız her icraat ve projede bunu başardık. Yapılan her iş bizim aynamızdır. Kıt imkanlarımıza rağmen çok laf değil hep hizmet üreten bir duruşumuz var. 10 yıllık bir geçmişimiz ve belediyecilik bilgimiz var. Genişleyen bu coğrafyayı yakından tanıyor ve sosyal yapısını biliyoruz. Makam ve mevkiler bizi hiçbir zaman değiştirmedi. Her zaman halkımızın içerisinde olduk. Bizim gayemiz, milletimize adam gibi hizmet etmektir. Allah nasip ederse 30 Mart’tan sonra Toroslar halkımız bize yeniden yetki verecek ve hizmetlerimize devam edeceğiz. 4 dönemdir Tarsus’ta büyük projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Burhanettin Kocamaz ile birlikte bizi desteklediğiniz de bu güzel Mersin'imiz, tecrübeli yöneticilerin elinde şekillenecek ve daha mutlu olacaktır. Anket sonuçlarında da açık ara öndeyiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Tuna, AK Parti'den MHP'ye geçenlere parti rozeti taktı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER