MURAT SEÇKİN ŞARKILARA DEVAM EDİYOR

Türk sanat müziği yorumcu kimliğiyle de önemli bir seveni olan Murat Seçkin, "Görmeden Sevmek" isimli teklisiyle Türk Sanat Müziği severlerle buluştu

MURAT SEÇKİN ŞARKILARA DEVAM EDİYOR

SEÇKİN ŞARKILARA DEVAM EDİYOR

Radyo ve televizyon dünyasının sevilen yapımcı ve sunucusu Murat Seçkin, başta TRT kurumu olmak üzere birçok özel radyo ve TV kanalında hazırlayıp sunduğu Türk Sanat Müziğini işlediği “Seçkin Şarkılar” isimli programıyla takdir topladı.

Türk sanat müziği yorumcu kimliğiyle de önemli bir seven kitlesine sahip olan Murat Seçkin, sözü Onur Akay ve müziği Cengizhan Sönmez imzası taşıyan "Görmeden Sevmek" isimli teklisiyle Türk Sanat Müziği severlerle buluştu.

Erken Müzik etiketiyle sunulan Murat Seçkin yorumuyla "Görmeden Sevmek" isimli eser için yapılan klip çalışmasında Azerbaycan’ın ünlü oyuncusu Aysel Nazim ile kamera karşısına geçti. Usta isim Serdar Erken’in yönetmen koltuğunda oturduğu usta yorumcu Murat Seçkin şarkısının klip çekimi Bursa ve Mudanya'da tamamlandı.

Aysel Nazim’in oyunculuğuna hayran olduğunu dile getiren Murat Seçkin “İşimi kusursuz yapmak ilk hedefim müzik alt yapısından yorumuna kadar her şeyiyle tam yaptığım mesleğimde klip çalışmasını da hatasız olmasına önem verdim, duygu yüklü şarkının klip çalışması duygusuz olamazdı. Duygu olmayan iş sanat da değildir” dedi. TV ve radyo programının adı olan “Murat Seçkin ile Seçkin şarkılar” ismini müzik dünyasında “Seçkin Şarkılar” başlığı altında bir seri olarak sunan sevilen yorumcu, 3 şarkısının daha hazır olduğunu ve seriye devam edeceğini vurguladı. Usta ses sanatçısı Murat Seçkin, miras Kültürümüz Türk Müziğimizi genç ve gelecek nesillere aktarmanın büyük bir görev olduğunu her defasında dile getirmektedir.

MURAT SEÇKİN “GÖRMEDEN SEVMEK” KLİP LİNK

https://youtu.be/qw58WIOT47A
 

SELÇUK AKA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER