MDOB Mardin’de Şan Konseri Verecek

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin Cumhuriyet Meydanı’nda şan konseri gerçekleştirecek.MDOB’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, piyanist Irina Luchin yönetiminde, MDOB solist sanatçıları...

MDOB Mardin’de Şan Konseri Verecek
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin Cumhuriyet Meydanı’nda şan konseri gerçekleştirecek.
MDOB’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, piyanist Irina Luchin yönetiminde, MDOB solist sanatçıları Funda Hayfavi, Zeynep Tatlıpınar Kağnıcı, Emrah Sözer ve Volkan Şen, türküler, napoliten şarkılar ve sevilen opera aryalarından oluşan bir repertuvarı seslendirecek. Konser, 17 Nisan 2015 Cuma günü saat 20.00’de Mardin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek.
Konserle ilgili açıklama yapan MDOB Müdür ve Sanat Yönetmeni Aslı Utku Engin, "Mersin Devlet Opera ve Balesi olarak sadece kentimize değil Doğu ve Güneydoğu illerimize de turneler yoluyla sanat hizmeti sunmaktayız. Bu doğrultuda, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Mardinli sanatseverleri birbirinden güzel aryalarla selamlayacağız. Ücretsiz olarak Cumhuriyet Meydanı’nda seslendireceğimiz konserimize tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER