İsmail YK'dan Erdoğan'a teşekkür

Davos zirvesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kullandığı 'One Minute' sözünü şarkı yapan İsmail YK'dan Başbakan Erdoğan'a teşekkür geldi.

İsmail YK'dan Erdoğan'a teşekkür
“One Minute” sözünü şarkı yapan İsmail YK Radyo KLAS’ta Michael Show’a konuk oldu. İsmail YK bu şarkıyı Başbakan Erdoğan’ın kullandığı “one minute” sözünden etkilenerek yazdığını söyledi.
 
“Allah Belanı Versin’i Yine Yazardım !’
 
 “Allah Belanı Versin” adlı şarkısı ile gündeme bomba gibi  giren İsmail YK’ya Michael Kuyucu  “Geriye baktığında ne düşünüyorsun, eleştirilerden rahatsız olup bu şarkıyı yaptığına pişman oldun mu ?” diye  sordu.İsmail Yk “Allah Belanı Versin”ı eleştirenlere tek yanıtım bu şarkıyı bugün olsa yine okurdum hatta albüm sıralamasında   A2 değil A1 yapardım.Hala istek alıyor, o şarkının ekmeğini yiyorum. Eleştirenlerin canı sağ olsun biz hayranlarla bunun tadını çıkarıyoruz. Eleştiriler olabilir elbet ama negatif olmaması gerekiyor, ben hayranlarımın sesini önemsiyorum ” dedi. İsmail YK Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a “One Minute” için teşekkür etti.  haber7
 
Başbakana Teşekkür Etti
 
Michael Kuyucu "Başbakan "One minute" için senden  telif isterse ne yaparsın ?"  diye sorduğunda “Bence şarkı çok güzel oldu, insanlar çok beğendi , eğleniyoruz , dans ediyoruz…Şarkının künyesine Söz: Recep Tayip Erdoğan,  Müzik: İsmail YK diyebilirim  tabii ki, zaten onun telaffuz ettiği bir kelime olduğu için bu şarkıda onun da hakkı var” dedi ve “One Minute” şarkısı için kendisine ilham veren Başbakan Erdoğan’a teşekkür etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER