Garip çocuktan ölümün nefesi.

Aşk-ı Esir; Garip çocuktan ölümün nefesi.

Garip çocuktan ölümün nefesi.

Aşk-ı Esir;

Garip çocuktan ölümün nefesi.

Bu kitap insanları kendilerine güvenmeyi, çevresini ve kendini anlamaya yönelik serüven var. Yaşanan bir çok olayın dökümünü Z raporunu almış yazar Suat Kuş.

"Neden konuşmaya ihtiyaç duyarız biliyor musunuz? Çünkü en iyi yaptığımız budur da ondan. Ama bunu bile beceremeyiz. Neden mi? Doğru düzgün konuşmayı bilmediğimizden ve nasıl konuşmamız gerektiğini bilmediğimizden. Şunu yapma, şunu söyleme ya da saçmalıyorsun derken bile; aslında kendimizi de karşımızdakini de hiç dinlemediğimizi açık ve net olarak görürüz; yani gördüğümüzü sanırız, dinlediğimizi ama dinlemeyiz.

Okuduğunuz her satırda kendinizi bulacaksınız ve her satırda bildiğiniz ama kabüllenemediğiniz soruların cevaplarını…

Tek nefeste kendinizi yeniden keşfedeceksiniz…" dedi. 

Ayrıca insanlığa bir başkaldırının manifestosunu bulacaksınız. Yalnızlığın ve çaresizliğin dışa vurumunu okuyacaksınız.

Fakat bu başkaldırı insan olmanın ne anlama gelmesi ile ilgili zorluğunu tek kişilik savaş olduğunun farkına varacaksınız.

Gerçekler asla yarıda kalmaz, mutlaka açığa çıkma gibi lüksü olduğunu öğreneceksiniz.

Yazar Suat kuş olarak her zaman gerçeğin peşinde olacağım, diye söz vermiş bir barış savaşmak zorunda olan adamın hikayesini anlatıyor.

Kitabı temin için https://www.kitapyurdu.com/kitap/garip-cocuktan-olumun-nefesi-ve-aski-esir/580790.html

GARİP ÇOCUKTAN ÖLÜMÜN NEFESİ VE AŞK-I ESİR kitabının yazarı Suat Kuş kimdir.

1977' de Balıkesir doğdum.

İlköğretimi Kayabey ilkokulu başladım ve Çiğdem Batubey'de 1993 yılında mezun oldum.

Liseyi Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde (Merkez) devam ettim. 1997 yılında da buradan iyi bir öğrenci olarak bitirdim.

Aynı yıl içinde hem Balıkesir Belediyesi Tiyatro Grubunda, hem de Kurtdereli Kapalı Spor Salonunda Taekwondo Eğitimini tamamladım.

1997 ile 1999 yılları arasında ayrıca Bilgisayar operatörü sertifikası da aldım.

İki tiyatro oyununda küçük rollerde görev aldım.

1998 yılında pazarlamacılık yaptım. Aynı yılda babamla birlikte kardeşimin adını taşıyacak SSK'nin yanında Gonca Yazı Evini açtık.

2001 de Askerlik görevimi yapmak için İzmir Bornova 10. Er Eğitim Alay Komutanlığına gittim. Fakat tam olarak tamamlayamadım

2003 yılında Balıkesirdeki Meslek Yüksek Okuluna girdim. 2006 yılında ayrıldım. 2004 yılında Balıkesir'in özel radyosu olan B.R.T de gece ışıkları adlı radyo programı yaptım. Aynı sene içinde de bateri çalmaya başladım. Halen daha Sosyal Güvenlik Kurumu karşısında Gonca Yazı Evinin işletmeciliğini (Ailemle bir) yapmaktayım. Tabii bateri çalışmalarıma da devam etmekteyim.

Yazarlık benim için bir tutkuydu, çok işle uğraşmam bende farkındalık oluşturuken, insan ilişkileri için bir basamak oldu. Hem kendimi, hem çevremi çok iyi analiz ettim. Yeni dostlar edindim.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2021, 04:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER