Can Bonomo'ya Olumlu Tepki

Can Bonomo’nun dün tanıtılan şarkısına, Türkiye’nin Eurovision sesi Bülent Özveren’den 'aferin' geldi. Özveren ekledi: Finaldeyiz...

Can Bonomo'ya Olumlu Tepki

Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek Can Bonomo, 'Love Me Back' adlı şarkısıyla ilk defa sahne aldı.

Bonomo’nun, “Kendi ezgilerimizden kopmadan İngilizce sözler yazdım" dediği şarkı, müzik otoritelerinin beğenisini kazandı.

Sesi Eurovision ile özdeşleşen Bülent Özveren’den de Bonomo’ya 'aferin' geldi.

İlk olarak, şarkının tanıtımının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bonomo’ya kulak verelim: "Şarkıda bizim kültürümüzden çok öğe var. Nihavent makamından esinlenildi mesela. Kendi ezgimizden kopmadan İngilizce sözler yazdım. Şarkının sözleri bir denizci ile ilgili. Ben de İzmir'de büyüdüğüm için hep deniz kenarındaydım, denize aşk bir başkadır biz de.

Hedefim ülkemizi güzel bir şekilde temsil etmek, kimseyi mahçup etmemek. 1. ya da 5. olacağım diye bir şey söylemek doğru olmaz."

Bülent Özveren

"Aferin Can Bonomo’ya. Çünkü bir besteci ve solist. Güzel beste, güzel sözler ve kendi anlayışı ile bunu çok iyi ifade veriyor. Bir sazla başlıyor, ne olacak derken güm diye patlıyor. Her şeyi doğru, matematiği doğru; yolumuz açık olsun inşallah. Yarı finali geçtik, finaldeyiz..."

Mehmet Tez

"Ben çok beğendim. Çok kısa zamanda çok güzel bir şarkı olmuş. Hem bizden ezgiler var, hem Balkan ezgileri var. Herkesin hoşuna gidecek bir şey, ben şansını iyi buluyorum."

Tolga Akyıldız

"Şarkı Eurovision kriterlerine uygun bir şarkı. Bu kötü bir şey değil. Hem iyi hem de Eurovision kriterlerine uygun bir şarkı yapmak zor bir iş. Can bunu iyi becermiş."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER