AQUA RESTAURANT & BAR YENİ YILA HAZIR

AQUA RESTAURANT & BAR YENİ YILDA DA SES GETİRMEYE DEVAM EDİYOR

AQUA RESTAURANT & BAR YENİ YILA HAZIR

AQUA RESTAURANT & BAR YENİ YILDA DA SES GETİRMEYE DEVAM EDİYOR

AQUA Restaurant & Bar yeni senenin ilk ayını birbirinden güzel isimlerin canlı müzik performansları ve lezzetli mönüsüyle karşılayarak 2022 yılında da misafirlerini canlı, keyif ve dinamizim dolu programlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Mekan, Cuma geceleri geniş repertuvarı ve güçlü sesi ile Barbaros'u " Barbaros & Friends" konseptiyle Aqua sahnesinde ağırlayacak. Barbaros her hafta kendisiyle düet yapacak sürpriz sanatçılarla Cuma akşamlarına renk katacak. Her hafta Cumartesi gecesi ise sırasıyla Demet Sağıroğlu, Zuhal Olcay, Ayşegül Aldinç ve Yeni Türkü ile AQUA'nın sahnesi ritim dolu gecelere davet ediyor.

İstanbul Boğazı'ndaki etkileyici manzarası ile Four Seasons Hotel Bosphorus, Ocak ayında değerli isimlerin canlı performansları ve AQUA'nın özel lezzetleriyle yeni seneyi keyif ve dinamizm dolu programlarla karşılıyor. AQUA Restaurant & Bar'da haftanın her gününe yayılan canlı müzik performansları, şef Görkem Özkan tarafından hazırlanan yaratıcı ve leziz mönüler ile özel bir deneyime dönüşüyor. Her daim taze ve mevsimsel malzemelerle hazırlanan mönüde bulunan istiridye, havyar, karides, ıstakoz gibi deniz ürünleri iştah kabartıyor. Mekan, dikkat çekici barı ve sevilen sanatçıların canlı performanslarıyla 2022'nin neşe ve keyif dolu geçmesi için mükemmel bir atmosfer oluşturuyor.

Ocak ayı boyunca Cuma geceleri Barbaros, "Barbaros & Friends" konseptiyle her hafta kendisine eşlik edecek sürpriz sanatçılarla hafta sonuna eğlenceli bir başlangıç vadediyor. İlgiyle takip edilen sanatçının sahnesinde her hafta misafirlerin arasından ya da sahne arkasından Barbaros'a katılıp eşlik edecek sanatçıların yer alacağı 'Barbaros & Friends, dinleyicilere hem hoş bir sürpriz hem de unutulmaz düetler sunuyor.

Cumartesi geceleri ise Demet Sağıroğlu (8 Ocak), Zuhal Olcay (15 Ocak), Ayşegül Aldinç (22 Ocak) ve Yeni Türkü (29 Ocak) performansları ile AQUA sahnesi misafirlerine eğlence dolu saatler vadediyor. Keyif dolu buluşmalar pazartesi ve salı akşamları piyanist Aslı Güral, çarşamba akşamları Ayşe Evrim, Perşembe ve pazar akşamları ise Hande Ateş'in performansları eşliğinde gerçekleşiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER