Adana'da hazırlıklar sürüyor

"James Bond" serisinin son filmi olan "Skyfall"in bazı sahnelerinin çekilecek olduğu Adana'da Kasım Gülek Köprüsü ve tren raylarındaki hazırlıklar son aşamasına geldi.

Adana'da hazırlıklar sürüyor

Hollywood, filmi olan 'James Bond' serisinin son filmi 'Skyfall'ın çekimlerinin bir bölümünün yapılacağı Adana'da hazırlık aşamaları sona doğru geldi. Film için çekim yapılacak olan Kasım Gülek Köprüsü ve raylarda hazırlıklar sürüyor. Hemen garın yanı başında bulunan raylarda çekilecek olan aksiyon sahneleri için tren vagonlarına kepçe yerleştirme çalışmaları yapılıyor. Filmin başrol oyuncusu Daniel Craig'in köprüden tren vagonlarının üzerine atlayacağı ve ardından vagonların içinde aksiyon sahnelerinin olacağı öğrenildi.

Ayrıca vagonların içinde araların çarpışma sahnesi ve insanların öldüğü sahnelerin olduğu öğrenildi. İşte bu sahneleri canlı canlı izlemek isteyen vatandaşlar şimdiden çalışmaları köprüden geçerken izlemeye başladı. Vatandaşlar da James Bond filminin biran önce Adana'da çekiminin başlamasını isteyerek, "Bond filmlerinin bütün serisini televizyonlarda ve sinemalarda izledik. Ancak bu kez bire bir izleme imkanı bulacağız. Bu hem bizim için hem de Adana'nın tanıtımı için iyi olacak. Biz okulu kırıp mutlaka film vizyona girmeden çekimi yapılırken izlemek istiyoruz" dedi.

Bu arada bazı vatandaşlar ise James Bond'u tanımadığını belirterek çekimlere gelmeyeceğini söyledi. James Bond için ayrıca merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerine bağlı bağlı, Kazımkarabekir, Atakent, Dadaloğlu, Şehit Erkut Akbay mahallelerinde tren hattı boyunca çalışma yapıldı. Filmin Adana ayağı çekimlerinin Mart ayının ikinci haftası başlayacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER