Yaşam Pınarım’dan 2022’ye özel karşılama

Pınar Su ve İçecek, yeni yılı, yılbaşı konseptinden ilham alınarak tasarlanan cam şişeleriyle kutluyor.

Yaşam Pınarım’dan 2022’ye özel karşılama

Yaşam Pınarım’dan 2022’ye özel karşılama

Pınar Su ve İçecek, yeni yıl ruhundan ilham alınarak tasarlanan cam şişeleriyle, 2022’ye sayılı günler kala raflarda yerini aldı.

Türkiye’nin ilk ambalajlı suyunu tüketicileriyle tanıştıran Pınar Su ve İçecek, yeni yılı, yılbaşı konseptinden ilham alınarak tasarlanan cam şişeleriyle kutluyor. Herkesin bir araya geldiği kalabalık sofralar bu yıl Pınar Su’yun yeni yıl için özenle hazırladığı cam şişelerle daha da renkleniyor.

Ünlü tasarımcı Orhan Irmak’ın, yılbaşı temasıyla bütünleşen kırmızı ekose desen ve yılbaşı figürleri kullanarak tasarladığı Pınar Su şişeleri, 330 ml ve 750 ml’lik iki farklı ürün seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Şık tasarımlı cam şişeleriyle tüketicisiyle buluşan Pınar Su ve İçecek, herkesi yeni yıl ruhunu doyasıya yaşamaya ve sevdikleriyle paylaşmaya davet ediyor.


 

https://www.pinarsu.com.tr

Pınar Su & İçecek Hakkında: 1984 yılında Yaşar Holding çatısı altında temelleri atılan %100 Türk sermayeli Pınar Su & İçecek, Pınar Şaşal markasıyla Türk tüketicisini ilk kez ambalajlı suyla tanıştırdı. Yıllar içerisinde attığı stratejik adımlarla farklı içecek kategorilerinde portföyüne yeni ürünler ekleyen marka, bu adımlarla pazardaki konumunu daha da güçlendirdi. NSF (Amerika menşeili Ulusal Sağlık Kuruluşu) tarafından onaylanan ilk Türk su markası olarak bugün 30’a yakın ülkeye ihracat yapan Pınar Su & İçecek, sürekli geliştirilen teknolojik altyapısıyla mevcut ve yeni içecek kategorilerinde yakaladığı tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşımak amacıyla sektöre yön veren, sürdürülebilirlik odağındaki yenilikçi çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında "Enerji ve İklim Değişikliği”, “Su Kullanımı ve Atık Su Yönetimi”, “Atık Yönetimi”, “Sağlık ve Güvenlik” ve “Toplumsal Katkı” olmak üzere kendisine beş öncelikli alan belirleyen Pınar Su ve İçecek, “Sıfır Atık Belgesi”ne sahiptir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER