Vali Güzeloğlu Veda Yemeğinde

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası dolayısıyla 30 Mart yerel seçimlerinin ardından hizmetlerine son verecek olan İl Genel Meclisi ile Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği’nin veda yemeğine katıldı.

Vali Güzeloğlu Veda Yemeğinde
Yemeğe Vali Güzeloğlu'nun yanı sıra, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Vali yardımcılarımız, merkez ilçe kaymakamları, il müdürleri, Mersin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vedat Güngör, Mersin İl Genel Meclisi siyasi parti grup başkanları ile üyeleri, daire başkanları ve encümen üyeleri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Güzeloğlu, İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, İl Genel Meclisi’nin 4 siyasi partinin temsilcileri ile hiçbir çatışma ve uyumsuzluğa yer vermeden, kimseyi ötekileştirmeden Mersin’in her bir kişisine ve köşesine hizmet götürme adına çalıştığına yakından şahit olduklarını aktardı. Güzeloğlu, İl Genel Meclisi üyelerine ve Mersin İl Özel İdaresi’nin en alt kademede çalışan işçisinden genel sekreterine ve Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği üyelerine teşekkür ettiğini dile getirerek, aileleri ile birlikte bundan sonraki siyasi ve kurumsal hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.


Mersin İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Güner ise İl Genel Meclisi olarak 4 siyasi partinin temsilcileri ile güzel bir çalışma dönemi gerçekleştirdiklerini belirterek, 5 yılda 13 ilçe ve 508 köye hizmet götürmeye çalıştıklarını ifade etti. Güner, Vali Güzeloğlu'nun Mersin’e hizmet yolunda desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini ve Güzeloğlu'na şükranlarını sunduğunu sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER