SGK Muğla İl Müdürü öldürüldü

SGK Muğla İl Müdürü Naci Şahin, aynı kurumda şef olarak çalışan Hasan Sünnetçioğul tarafından vurularak öldürüldü. Sünnetçioğlu daha sonra teslim oldu.

SGK Muğla İl Müdürü öldürüldü
 

Muğla'da bu sabah hareketli dakikalar yaşandı.

SGK Muğla İl Müdürlüğü'nde şef olarak çalışan Hasan Sünnetçioğlu, bugün sabah saat 9:30 sularında ikinci katta toplantıda bulunan kurum müdürü Naci Şahin'i vurdu.

Saldırgan Hasan Sünnetçioğlu daha sonra toplantı odasında dört kişiyi rehin aldı. Dört kişinin 'SGK İl Müdürleri Aylık Koordinasyon Toplantısı''na katılan il müdürleri olduğu öğrenildi.Bir süre sonra da teslim oldu.

Sünnetçioğlu'nun teslim olmasının ardından olay yerine giden güvenlik güçleri Naci Şahin'in saldırıda öldüğünü gördüler.

Olay sırasında toplantıda bulunan ve dışarı çıkabilen Balıkesir SGK İl Müdürü Cem Dinç basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Şüpheli bir anda içeri girdi. 'Ne haber Naci' diyerek silahla başına bir el ateş etti. Biz panikle dışarı çıkarken, bazı arkadaşlarımız içeride kaldı. Korkunç bir olaydı'' dedi.

Cama çıkan saldırgan 'Ben kötü bir şey yapmadım' diye bağırdı. Aşağıda olan çalışanlar ve vatandaşlar ise saldırgana 'lütfen o silahı at ve teslim ol Hasan' diye karşılık verdi

Bu arada olay yerine gelen Naci Şahin'in eşi Saliha Şahin fenalık geçirdi. Şahin, olay yerindeki ambulansla Muğla Devlet Hastanesine kaldırıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER