Önel, Bozuk Köy Yollarını Belediye Meclisine taşıdı

Önel, Bozuk Köy Yollarını Belediye Meclisine taşıdı

Önel, Bozuk Köy Yollarını Belediye Meclisine taşıdı

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşimi Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirildi.

Burada söz alan MHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi aynı zamanda Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Bünyamin Önel, bozuk köy yolları hakkında bilgilendirme yaptı. Önel, yaz sezonunun açıldığını bu nedenle meyvelerin toplanılmaya başlandığını belirterek, "Yaz sezonu biliyorsunuz açıldı. Artık meyveler toplanmaya başladı. Ama köy yollarında sıkıntılar var. Bunlar Takanlı- Kuzucu arası bağlantı yolunda geçen yıl da belediyemizin kamyonları oradan hafriyat çektiği için orada ciddi biz bozulma var. Onun yanında Tol- Zeybekler yol ayrımında tol bağlantı yollarında ciddi biz bozulma var. Onun yanında Tol, Üzümlü, Şana Erdemli bölgesi olsa da o bölgeden Mersin haline o istikamet yakın olduğu için o yolu kullandıkları için çok kötü durumda. Ve bir de Sarılar kocayer bağlantı yolu da çok rezil durumda. Oraya da gidip muhtarlarımla gidip konuştuğumda özellikle bu yolların yapılmasını istiyorlar. Burdan yol ve idare başkanlarımızın bu konuyla ilgilenilmesini rica ediyorum" dedi.

Önel, yeni alınan otobüslerin güzergah yollarının onarılması gerektiğini de belirterek, "Bir diğer konu bu hafta ulaşımla ilgili yeni otobüsler kararını verdik. Orada birşey dikkatimi çekti. Otobüsler güzel, yeni çalışıyor ama otobüslerin yol güzergahındaki yolları onarırsak otobüsler zarar görmeyecektir" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER