Müjdemizi İsteriz, Koyu Muhabbet Dergimiz Çıktı!

Müjdemizi İsteriz, Koyu Muhabbet Dergimiz Çıktı!

Müjdemizi İsteriz, Koyu Muhabbet Dergimiz Çıktı!

Güzel bir Mayıs gününde, güzel bir haberim var sizlere. “Koyu Muhabbet Dergisi” bugün itibariyle çıktı. Esenler Belediyesi ile Genç Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen “Asım Gültekin Dergicilik Okulu” ilk meyvesini böylelikle vermiş oldu. 

Dergicilik okuluna kaydolan arkadaşlar Ocak ayından Mayıs ayına kadar toplamda 17 hafta 17 usta isimle bir araya geldiler. Almış oldukları derslerde, dergiciliği birçok yönüyle görmüş oldular. Online yaptığımız derslerimizin her biri çok verimli ve güzel geçti; katılımcı arkadaşlar birçok defa memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Bizler derneği temsilen dört kişi olarak yer aldık. Koordinatör/editör olarak bendeniz Furkan Özkul, yardımcı koordinatör/editör Ender Ekim, öğrenci sorumluluları olarak da Nurcan Doğan ve Ahmet Burak Can katılımcı arkadaşlarla ilgilendik. Ayrıca Esenler Belediyesi’nden Halil İbrahim Aygül de bizle birlikte oldu.

Kuşak tartışmalarının arttığı günümüzde, genç nesilden yana endişeler artıyor, bu durum çeşitli platformlarda seslendiriliyor. Ancak bu 17 hafta bana gösterdi ki gençlikte büyük bir dinamizm, sorgulama ve mantıklı bir arayış var. Dünyaya altı dolu söz söyleme iştiyakı var. Dolayısıyla bu dönem, gençlere yönelik ümidin kırılacağı bir dönemden ziyade umudun artacağı bir dönemdir diye düşünüyorum. 

Derslerimizi çoğunlukla akşam saatlerinde gerçekleştirmemize rağmen ilk haftalardan itibaren katılımın yüksek olması ve gençlerin geç saatlerde bile, zeka dolu sorularının ve katkılarının olması, ben de böyle bir hissiyata vesile oldu.

Beş aylık süreçte gerek derneğimizin gerekse Esenler Belediyesi’nin desteğini hep arkamızda hissettik. Bundan ötürü Süleyman Ragıp Yazıcılar Abi başta olmak üzere tüm Genç Ailesi’ne şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunarım.

Dergimizi incelemek için adrese tıklayabilirsiniz: genc.in/koyumuhabbet

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2021, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER