MMO'dan MESKİ Genel Müdürü Şayan'a Ziyaret

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şube Başkanı Alper Turna, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü İlhan Şayan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

MMO'dan MESKİ Genel Müdürü Şayan'a Ziyaret
Kısa bir süre önce MESKİ Genel Müdürlüğü’ne atanan Şayan, MMO Şube Başkanı Turna ve beraberindekilere MESKİ tarafından yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi. Yeniden başkanlığa seçilen Turna’nın yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte önemli çalışmalar gerçekleştireceğine inandığını belirten Şayan, Turna’ya çalışmalarında başarılar diledi. Şayan, “Alper Turna’ya oda başkanlığı görevinde başarılar diliyorum. Umarım önümüzdeki dönemde Mersin’deki tüm kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa önemli çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

MESKİ'nin yaptığı yatırımlar sayesinde kentin çehresinin değiştiğini ifade eden Alper Turna da "MESKİ Genel Müdürlüğümüzün ve Makina Mühendisleri Odamızın yapacağı hizmetler ile şehirlerimizin görünümü değişiyor. MESKİ olarak medeniyeti, içme suyu ve alt yapı ağı olarak en ücra köylerine kadar götürdüğünüz bir kent haline geliyoruz. Yeni bir gelecek için güzel, çevreyle uyumlu, çağdaş ve aydınlık bir Mersin için sizin de göreviniz hayırlı olsun" dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER