Mersin Barosu Başkanı Ramazan Bayramı mesajı

Mersin Barosu Başkanı Ramazan Bayramı mesajı

Mersin Barosu Başkanı Ramazan Bayramı mesajı

YEŞİLBOĞAZ: 

“SIKINTI DUVARIYLA ÖRÜLMÜŞ ZAMANI BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

ELBET UMUTLARIMIZIN HASADINI YAPACAĞIZ

Mersin Barosu Başkanı yayımladığı yazılı mesajla Ramazan Bayramı’nı kutladı. Mesajında dayanışma ve umut içerisinde olunması gerektiğini ifade eden Yeşilboğaz, “Bir gün elbet umutlarımızın hasadını yapacağız. Sıkıntı duvarıyla örülmüş zamanı birlikte aşacağız. Elbet uyanacağız en güzel bayramlara” dedi.

Baro Başkanı Yeşilboğaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, yaşam mücadelesi içerisinde unuttuğumuz, pandemi sürecinde ise özlemini daha çok çektiğimiz, bizi biz yapan değerlerimizi kalplerimizde en sıcaklığıyla hissettiren özel günlerdir.

Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz zorlu koşullara pandeminin de eklenmesi yaşam şartlarımızı zorlaştırmış olsa da, bu bayramda sevdiklerimizi kucaklayamasak da, bayramlar insanları, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan umutlu günlerdir. 

Daha güzel yarınlar için en çok ihtiyacımız olan sevginin ve umudun olduğu her yer bayram yeridir. Bayramlar berekettir, diriliştir. Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi paylaşmaktır. Bayram neşedir, dayanışmadır. Sıkıntı duvarıyla örülmüş zamanı birlikte aşacağız. 

Ramazan Bayramı'nı buruk ama geleceğe umutla bakarak kucaklıyoruz. Gelecek kuşaklara demokrasisi güçlenmiş, özgürlükleri gelişmiş, insanlarının yüzü gülen, sevginin, barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün hakim olduğu bir Türkiye bırakmak için birlikte mücadele edeceğiz.

Bir gün elbet yapacağız umutlarımızın hasadını. Elbet uyanacağız en güzel bayramlara. 

Nerede o eski bayramlar demeyeceğimiz; umutların hayat bulduğu, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği, savaşların son bulduğu bayramları sağlıkla hep birlikte kucaklamak dileğiyle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER