MEİGDER 1 yaşında

Mersin İnternete Gazetecileri Derneği 1 yıl dönümü kutlandı.

MEİGDER 1 yaşında

MEİGDER 1 yaşında

Mersin İnternete Gazetecileri Derneği 1 yıl dönümü kutlandı.

Başkan Şehitoğlu, ‘Kimseyi ötekileştirmeden, özgür basın ve internet gazeteciliği için büyük bir özveri içinde çalışarak bugün kuruluşumuzun birinci yılını kutluyoruz’ dedi.

Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Çamlıbel Aşıklar Parkında bulunan idari binasında bir araya gelen internet gazetecileri, 1. Yıl pastasını keserek kutlama yaptılar.

Çok sayıda üye ve konukların katıldığı kutlama töreninde bir konuşma yapan A.Vahap Şehitoğlu: ‘Biz internet gazetecileri, İnsanları ve onlara haber hizmeti yapmayı seviyoruz. Çağımızın hızlı gazetecilik anlayışı içindeki internet gazetelerimizden, halkımızın haber olma özgürlüğüne diğer olanaklarımızın dışında mobil katkıda sunuyoruz. Bu hız başımızı döndürmüyor. Etik kurallar ve güven duyulan gazeteciler olarak bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

Hiçbir yasal yaptırımı olmadığı için İnternet gazetelerinin enflasyonuna dikkat çeken Şehitoğlu: ‘Kurduğumuz derneğimizle bu enflasyonun önüne geçmeye çalışıyoruz. Ancak halkımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının gazeteci olmayanlar tarafından kurulan ve kurumsal olmayan internet gazetelerine itibar etmemeli’ uyarısında bulundu.

Başkan Şehitoğlu, Gazetecilerin kurduğu kurumsal İnternet Gazetelerinin yaşamlarını sürdürmesi için katkı sunan başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ve Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir’e şükranlarını sunarak teşekkür etti.

MEİGDER’in 1. Yıl Kutlama töreninde ayrıca Başkan Şehitoğlu’nun doğum günü ile Sonses.tv’nin 12. kuruluş yıl dönümü de kutlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER