KARIŞ'TAN BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA SERT TEPKİ

KARIŞ'TAN BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA SERT TEPKİ

KARIŞ'TAN BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA SERT TEPKİ

BAŞKAN KARIŞ'TAN BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA SERT TEPKİ

"DERHAL 84 MİLYONDAN ÖZÜR DİLEMELİ!"

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, "Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız" sözlerine sert tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'da mevkidaşı Heiko Maas ile görüştü. Görüşmede Avrupa'ya turizm konusunda mesaj veren Bakan Çavuşoğlu, "Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız" ifadesini kullandı. Çavuşoğlu'nun bu sözlerine Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış tepki gösterdi.

"KÖPEK MUAMELESİ YAPMAKTAN FARKSIZ!"

Başkan Karış yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşları hiç bu kadar aşağılanmamıştı. Vatandaşın canını hiçe sayan bir iktidar anlayışıyla karşı karşıyayız. Çok üzülerek ve içim acıyarak söylüyorum ki bu hadsiz açıklama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına köpek muamelesi yapmaktan farksızdır ve Bakan derhal özür dilemelidir!" dedi.

"84 MİLYONA HAKARET VE İHANETTİR"

Başkan Karış açıklamasının devamında, "Bir devlette 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı hakim olması gerekirken vatandaşın sağlığını, canını hiçe sayıp, sırf başka ülkelerden sıcak para gelecek diye böylesine utanç verici açıklamalar yapılması 84 milyona hakaret ve daha ağır tabirle ihanettir. Siz o aşılamayı milletin sağlığı için, ülkece normal bir yaşama dönmek için yapmalısınız. Tıpkı kimi Avrupa ülkelerinde olduğu gibi, sürekli eleştirdiğimiz İsrail'de olduğu gibi" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER