Hani Deniz Temizdi

Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sever, Özcan’ın denizine girerek poz vermesine karşı vatandaşları uyardı “ Siz sakın girmeyin, ya tifo olursunuz ya sarılık”

Hani Deniz Temizdi

 Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever Denizin temiz Olduğunu İddia eden Macit Özcan’ın Aksine Denizin Pis ve  Sağlık açısından tehlikeli olduğunu İddi etti.

Denizin temiz olduğunu her platformda dillendiren ve denizin içerisinde poz vererek, ben dahil giriyorum” imajını yayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın sağlığı tehlikede mi?   Sever, Mersin merkezden aldığımız bir numune analiz edildi ve elde edilen verilere göre ; Askıda katkı maddesi yani lağım kalıntısı  üst limit 40 olması gerekirken 144  çıktı yani  3. 6 kat  daha fazla. Biyolojik oksijen   ihtiyacı 40 olması gerekirken,   298 çıktı, yani buda  7,5 kat fazla, kimyasal oksijen ihtiyacı  üst limit:120 olması gerekirken  613çıktı yani  5.1 kat daha fazla, böyle bir denizde insan yüzerse ya klora olur yada tifo. Eğer arkadaşımız o pozu bu denizde verdiyse  bir doktora gidip muayene olsun. Aşı ile belki kurtarabilirler. uyarısında bulundu . 

KISKANIYORLAR

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever  “ Çıktığımız bu kutlu yürüyüşümüzde beraber yürüyeceğiz.  Ülkemiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor.  Ülkemizin gelişimini, kalkınmasını kıskanıyorlar, bu kirli oyunların nelere mal olacağını çok iyi idrak etmemiz gerekiyor.  Faizi lobisinin tüm derdi, bu parayı nasıl kaptırdık? , nasıl yattığımız yerden cebimize indiremedik?  Bunların tüm derdi budur.

15 YILDIR  YATMIŞSIN, İNSAN BİRAZ UTANIR, 
MERSİN SOKAKLARI LAĞIM KOKUYOR !

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever' in hedefindeki bir başka isim ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Macit Özcan oldu.   Sever, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın 15 yıldır hiçbir iş yapmadığını ileri sürerek “ 15 senedir yatmış, hiçbir iş yapmamışlar. Mersin sokaklarında kış günü lağım kokuyor insan utanır biraz. İnsanlar kanalizasyon olmadığı için fosseptik çukurlarını kullanıyorlar. Allah muhafaza çocuklarımız hastalıkla karşı karşıya. Hani denize giriyor da poz veriyor ya denize girilebilir, temiz diyor.   Yalan söylüyor yalan, buna kargalar bile güler Büyükşehir Belediye Başkanı mutlaka bir doktor kontrolünden geçmelidir” dedi. 




Mersin'e yatırım yapmak isteyen yatırımcılardan şartlı bağış alındığına vurgu yaparak, Mersin'de AK Parti iktidarı ile yatırımcıdan zorunlu bağışmış gibi ücret talebi bizde olmayacak. Tarım, gıda turizm, lojistik, dış ticaret ve endüstri sanayisinde yatırımcıları Mersin'e çekeceğiz. İşsizliğin en fazla olduğu şehirlerin başında Mersin, Tarsus geliyor. İş imkanlarını hayata geçirmemiz lazım. Mersin'in öz evlatları üniversite eğitimlerini tamamlıyor ve işsizlik nedeniyle memleketlerin terk diyorlar. 45 bin civarında insan Mersin'e gelirken, 50 bin civarında insanımız Mersin'i terk ediyor.

BELEDİYECİLİK NASIL YAPILIRMIŞ 
CÜMLE ALEM DUYACAK, GÖRECEK


Sever Mersin'de yatırımlar nasıl olur, projeler nasıl ortaya çıkarmış işsizlik, fakirlik, garibanlık Mersin'de nasıl ortadan kaldırılırmış, nasıl son bulunurmuş, Mersin nasıl gelişir, Mersin'de belediyecilik nasıl yapılırmış, bunu tüm cümle aleme göstereceğiz” şeklinde konuştu.  
AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sever,  Yarenlik Alanı esnafı ile dertleşerek, esnafın sıkıntılarını dinledi. Ardından Traktörcüler sitesine geçen Sever,  işletme sahipleri ile Mersin 'in kazanımları ve istihdam noktasında fikir alışverişinde bulundu.  

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER