DEMİRAĞ: İBB'YE KAYYUM FALAN YOK!

"İBB'ye kayyum atanması" konusuyla ilgili çok sert değerlendirmede bulundu. Demirağ:" Böyle bir şey asla mümkün olamaz" dedi.

DEMİRAĞ: İBB'YE KAYYUM FALAN YOK!

DEMİRAĞ: İBB'YE KAYYUM FALAN YOK!



Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, son dönemlerde çok tartışılan "İBB'ye kayyum atanması" konusuyla ilgili çok sert değerlendirmede bulundu. Demirağ:" Böyle bir şey asla mümkün olamaz" dedi.



"KAYYUM DEMOKRASİYE VURULAN DARBEDİR"



İçişleri Bakanlığı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne açtığı soruşturmanın hemen ardından kulislerde İBB'ye kayyum atanması ile ilgili iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara CHP'li Cavidan Demirağ'dan yanıt gecikmedi. Cavidan Demirağ, yazılı olarak yaptığı açıkamada;" Sürekli İstanbul Belediyesi'ne kayyum atanması ile ilgili haberler ortada dolaşıyor. Böyle bir şey yok. Bunun mümkünatı da yok. Ekrem İmamoğlu'nun bir yolsuzluğu mu çıkmış, terörle mi iç içe? Bir kaç asılsız iddiayla mı kayyum atanacakmış. Biz her zaman diyoruz. Kayyum demek demokrasiye vurulan darbe demek. Hangi kanunda var halkın seçtiği insanı iftiralarla görevden almak. Böyle bir şeyin mümkünatı yok. Asla olamaz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER