CZ OTO SERVİS SERTİFİKASI' GÜRSOY OTO'NUN

Kaliteli hizmet sunan oto servis olmanın simgesi ve işareti, kaporta, boya uzmanlık kapsamındaki 3 yıldızlı 'CZ Oto Servis Sertifikası’nın Mersin’deki ilk sahibi Gürsoy Oto oldu.

CZ OTO SERVİS SERTİFİKASI' GÜRSOY OTO'NUN
 'CZ TURK', Mersin’de ilk CZ sertifikalı oto servis olarak Gürsoy Oto Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni onayladı. Kaliteli hizmet sunan oto servis olmanın simgesi ve işareti olan, kaporta, boya uzmanlık kapsamındaki 3 yıldızlı 'CZ Oto Servis Sertifikası', Gürsoy Oto Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gürsoy ve Servis Yöneticisi Eylem Eylen’e teslim edildi. Gürsoy, uluslararası standartlarda kaliteli hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini yüzde 100 oranında sağlamak için gerekli olan her adımı attıklarını belirterek, ilerleyen dönemlerde de bu çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
'CZ Oto Servis Sertifikası', sigorta sektörüne hizmet veren oto servislerin kalite çizgisini üst seviyelere çıkarıp hizmetlerini 3 yıldızla değerlendirerek, uluslararası normlarla çalışan servisler arasına girmelerini sağlıyor. Servislerle yapılan görüşmeler ve toplantılar neticesindeki elde edilen bilgiler kapsamında, iyi çalışan, kaliteli hizmet vermek ve farklılaşmak isteyen servisler, hizmetlerini iyi anlatacak şekilde uluslararası standartlara sahip bir sertifika ile belgelendirilmeyi talep ediyor.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER