Aziz Mahmud Hüdayi Vakfından Hayra Davet

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfından Hayra Davet

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfından Hayra Davet

Hayra Davet!

Aziz dostlarımız, değerli gönüldaşlarımız,

İlâhî rahmet ve mağfiret mevsimi olan Ramazân-ı Şerifin idrâkiyle seviniyor ve fakat imtihan olunduğumuz salgın hastalığın açtığı yaralarla mahzun oluyoruz. Bu süreçte nice değerli dostlarımızı ebedîyet yolculuğuna uğurlarken, nicelerinin de hastahanelerin yoğun bakımlarında ıstırabına şâhid oluyor ve yüreğimizde hissediyoruz. Rabbimiz vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin, hastalarımıza da şifalar ihsan eylesin.

Bu süreçte işini kaybeden ve ekonomik anlamda zor duruma düşen nice dostlarımız, komşularımız, kimsesizlerimiz olabiliyor. Yalnızlaşan, yetimleşen ve ihtiyaçları içinde garipleşen böylesi kimselere karşı hepimize düşen kardeşlik vazifesi, mahzun ve kırık gönüllerin civarında olmak, onların yaralarını sarmak ve ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olmaktır. 

Şu rahmet mevsiminde gamdan ve kederden bunalmış gönüllere bir pencere açmak için vakit, infak ve yardımlaşma vaktidir. Vazifeyi, devlete, vakıflara ya da bazı kuruluşlara havale etme kolaycılığına ve hatta gafletine düşmeden, kendimiz başta olmak üzere çevremizi harekete geçirmenin tam zamanıdır. En yakınımızdan başlamak üzere nerede muhtaç varsa, kapısını çalıp derdini paylaşma adına, tüm dostlarımızı birer infak ve yadım eri olmaya davet ediyoruz. 

Rabbimiz sa’yinizi meşkûr amelinizi makbul eylesin!

Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER