Araç Filosunu Genişletti

Mersin’in Erdemli Belediyesi’ne bir TIR ve 2 kamyonet alındı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, araç filosunu genişlettiklerini belirterek, vatandaşa daha etkili ve kaliteli hizmet sunacaklarını kaydetti.

Araç Filosunu Genişletti
Erdemli Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin araç filosuna 2 adet kamyonet ve 1 adet damperli TIR ve taşıyıcı dorse alınarak, halkın hizmetine sunuldu. Yeni araçları tanıtan Başkan Tollu, Erdemli Belediyesi’nin bölgenin en güçlü araç parkına sahip olduğunu, alınan yeni araçlarla daha güçlü bir şekilde vatandaşın emrinde olacaklarını ifade etti. Yeni alınan araçların belediyenin araç filosuna büyük bir katkı sağladığını dile getiren Tollu, artık belediye hizmetlerinin daha etkili ve daha kaliteli olarak sunulmaya devam edileceğini vurguladı. Erdemli’nin birçok ihtiyacı olduğunu kaydeden Tollu, belediye olarak her türlü alanda hizmet vermeye devam ederek kendilerine inanan insanları mahcup etmeyeceklerini, bundan sonra da bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Önümüzdeki dönemde de kaliteli hizmete ve bu hizmet için gereken araçları ve teknolojiyi Erdemli halkıyla buluşturmaya devam edeceklerini aktaran Tollu, yeni dönemde bu TIR’lardan 10 tane daha alacaklarını kaydetti.

Günümüzde ihtiyaçların sınırsız, kaynakların da kıt olduğu bir dönem yaşandığını belirten Tollu, böyle bir dönemde bile Erdemli Belediyesi’nin kendi ölçeğindeki belediyelerle kıyaslandığında Türkiye’nin en güçlü araç parkına sahip olduğunu iddia etti. Belediyeye 5 yılda 50’den fazla araç kazandırdıklarını eden Tollu, “Biz hizmetleri yaparken kentin 50 yılını hatta 100 yılını düşünerek yapıyoruz. Bize inanan, bize güvenen insanların yüzünü bugüne kadar kara çıkarmadık, bundan sonra da çıkarmayacağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER