15 TEMMUZ DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

TÜRKİYE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ MERSİN İL BAŞKANI HALİL KUR'UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

TÜRKİYE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ MERSİN İL BAŞKANI HALİL KUR'UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Fotoğraf
Halil Kur göndericisinden 2021-07-14 11:33 tarihinde

Türk Tarihinin en alçak ve ihanet girişimlerine sahne olan 15 Temmuz Darbe Girişiminin 5 nci yılında, Türk Milletinin şerefli ordusuna sirayet etmiş, gizlenmiş vatan hainleri; bağımsızlık mücadelemizin sembolü, halkımızın iradesinin tecelli ettiği Gazi Meclisimizi bombalamış, yurdumuzun çeşitli yerlerinde masum halkımızın üzerine bomba ve mermiler yağdırmış, Mehmetçiğimizin adını, üniformasını kullanarak demokrasimizi katletme girişiminde bulunmuşlardır.

Ordumuzun içine sızmış Fetö terör örgütü tarafından uygulanmaya konulmak istenen hain darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, vatandaşlarımızın, siyasi partilerin ve Sivil toplum örgütlerinin hep birlikte el ele vererek top yürek duruşu ile bertaraf edilmiştir.

Yüce Türk Ulusu, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütünlüğüne, Milletimizin varlığına, hürriyetine kastetmek isteyen hainlere karşı gövdesini siper ederek tüm dünyaya toplumlara şanlı bir demokrasi zaferi dersi vermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi M.Kemal Atatürk'ün " Hakimiyet kayıtsız şartsız Milletindir" sözünü destur edinen Yüce Türk Milletimize minnettarlığımızı bir kez daha vurguluyor ve Temad Mersin İl Başkanlığı olarak Devletimizin, tüm hain terör örgütlerine, iş birlikçilerine karşı vermiş olduğu amansız mücadelenin sonuna dek yanında olduğumuzu bildiriririz.

Hain darbe girişiminin engellenmesinde büyük bir kahramanlık örneği gösteren şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR nezdinde ülkesi uğruna can vermiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, Gazilerimizi de Saygıyla anıyorum.

Halil KUR

TEMAD Mersin İl Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER