iPhone 13'e beklenen özellik geldi!

iPhone'lara gelecek depresyon takibi özelliği, ev robotu Astro, yanardağdan Bitcoin madenciliği ve çok daha fazlası...

iPhone 13'e beklenen özellik geldi!

iPhone 13 e yeni özellik geldi.

İPhone 13 depresyon takibi yapacak |

Yeni nesil iPhone'lara gelmesi beklenen depresyon takibi özelliği, El Salvador'un yanardağ ile Bitcoin madenciliği yapması, Bing'de en çok aranan kelime, Amazon'un yeni ev robotu Astro, 48 bin dolarlık altın kaplama iPhone ve daha fazlası... Akşam TV Teknoloji Editörü Doğa Yurduneri, TeknoZone'un yeni bölümünde teknoloji dünyasının en yeni gelişmelerini anlatıyor

ABD merkezli sosyal medya devi Facebook ve Instagram ve WhatsApp gibi Facebook'a bağlı hizmetlerde yaşanan küresel kesinti, haftaya damgasını vuran en önemli gelişme oldu. Söz konusu platformların kullanıcıları, yaklaşık 6 saat boyunca hesaplarına erişimde problemler yaşadı. Benzer şekilde, Amazon'un uzun süredir beklenen ev robotu Astro ve El Salvador'un yanardağdan elde edilen enerji ile Bitcoin madenciliği yapması da teknoloji basınının gündemine oturdu. Akşam TV Teknoloji Editörü Doğa Yurduneri, TeknoZone'un yeni bölümünde 48 bin dolarlık altın kaplama iPhone 13 modelinden Tesla'nın üçüncü çeyrek satışlarına kadar teknoloji dünyasının en yeni gelişmelerini Akşam TV izleyicileri için anlattı.

TELEGRAM, WHATSAPP'IN ÇÖKTÜĞÜ GECE 70 MİLYON YENİ KULLANICI KAZANDI

Popüler mesajlaşma platformu Telegram; Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın çökmesine neden olan erişim sorununun yaşandığı gece kazandığı kullanıcı sayısını açıkladı. Platform kurucusu Pavel Durov, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Telegram'ın WhatsApp'ın çöktüğü gece boyunca 70 milyon yeni kullanıcı kazandığına işaret etti.

CAVIAR, ALTIN KAPLAMA İPHONE 13 PRO VE İPHONE 13 PRO MAX'I SATIŞA SUNDU

Teknolojik ürünlerin lüks tasarım versiyonlarını üreten Caviar, altın kaplama iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'ı 42 bin 380 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu. Konfigürasyonlarına göre fiyatı değişiklik gösteren modeller için açıklanan en yüksek fiyat etiketi, 48 bin dolar oldu.

YENİ NESİL İPHONE MODELLERİ, ANKSİYETE VE DEPRESYON TAKİBİ YAPABİLİR

Apple'ın, yeni nesil iPhone modellerinde mental sağlık takibi özelliklerini geliştirmek için iki kurumla iş birliği yaptığı iddia edildi. Söz konusu iş birliklerinin bir parçası olarak geliştirilen özellikler arasında anksiyete ve depresyon takibi özelliklerinin de yer aldığı kaydedildi.

İSTATİSTİKLER, BİNG KULLANICILARININ EN ÇOK 'GOOGLE' KELİMESİNİ ARATTIĞINI GÖSTERİYOR

Google'ın çatı şirketi Alphabet'te çalışan bir avukat, 'Google' kelimesinin Microsoft'un arama motoru Bing'de en çok aratılan ifade olduğuna işaret etti. Listede Google kelimesini; sırasıyla YouTube, Facebook, Gmail ve Amazon takip etti.

TESLA, KÜRESEL ÇİP KRİZİNE RAĞMEN YILIN ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞİNDE SATIŞLARINI ARTIRDI

ABD merkezli elektrikli otomobil devi Tesla, küresel çip krizine rağmen yılın üçüncü çeyreğinde satışlarını artırdı. Elon Musk liderliğindeki şirket, söz konusu çeyrekte toplam 241 bin 300 araç teslimatı yaptı. Söz konusu rakamın, geçen yılın aynı dönemine göre 102 bin araçlık bir artışa tekabül ettiği kaydedildi.

EL SALVADOR, YANARDAĞDAN ELDE ETTİĞİ ENERJİ İLE BİTCOİN MADENCİLİĞİ YAPMAYA BAŞLADI

Kısa bir süre önce Bitcoin'i resmi para birimi haline getiren El Salvador, bir yanardağdan elde ettiği jeotermal enerji ile Bitcoin madenciliği yapmaya başladığını duyurdu. Yanardağın, şimdiden 269 dolar değerinde Bitcoin ürettiği kaydedildi.

AMAZON, ALEXA DESTEKLİ EV ROBOTU ASTRO'YU TANITTI

ABD merkezli teknoloji devi Amazon, sesli asistanı Alexa ile desteklenen ev robotu Astro'yu tanıttı. 2021 yılı sonlarında sınırlı sayıda piyasaya sürülecek olan robotun, bin 450 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtildi.

EDİTÖR: DOĞA YURDUNERİ

https://t.co/NX4UkpwQRs

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER