Ajandahaber

Tarsus Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

YERELDEN

Mersin'in Tarsus ilçesinde polisin yaptığı 2 ayrı operasında, 4 kilo 410 gram esrar ve 100 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde polisin yaptığı 2 ayrı operasında, 4 kilo 410 gram esrar, 100 adet uyuşturucu hap ve 1 adet tabanca ile çeşitli mermiler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele

Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, ilk olarak Fahrettinpaşa Mahallesi'nde, uyuşturucu ticaretini önleme ve kullanımını en aza indirme çalışmaları kapsamında, torbacı diye tabir edilen şüphelilerin üzerinde yaptığı arama sonucu; 1 adet tabanca, tabancaya takılı şarjör içerisinde 7 adet 9 mm çapında fişek ve 104 adet satışa hazır beyaz kağıt içerisinde toplam 410 gram kubar esrar ele geçirdi. Şüpheli İ.A., M.K. ve M.Y. isimli şahısları olay yerinde yakalayan ekipler, yakalanan kişilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 100 adet ecstasy uyuşturucu hap, 40 adet 9 mm çapında fişek ve

2 adet poşet içerisinde toplam 1 kilo kubar esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan şüphelilerden İ.A., cezaevine gönderildi.

İkinci operasyonda ise, yine Fahrettinpaşa Mahallesi'nde N.P. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı, satmış olduğu uyuşturucu maddeleri A.Ç. (33) isimli şahsın ikametinde sakladığı bilgisini alan polis, N.P.'nin ikametinde dedektör köpek ile yaptığı aramada, köpeğin bir poşete tepki vermesi üzerine poşette yapılan kontrolde, 100 gram gelen kenevir tohumu ve temizlenmiş kenevir saplarına el koydu. N.P.'nin satmış olduğu uyuşturucu maddeleri sakladığı A.Ç.'nin evinde yapılan aramada ise, 3 kilo kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan

A.Ç., S.Ç. (36) ve N.P. (34) isimli şahıslardan N.P., yakalanarak cezaevine konuldu. - MERSİN
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.