Ajandahaber

Aydın Doğan, Birand'la ilgili gerçeği ilk kez açıkladı

GÜNCEL

Usta gazeteci Mehmet Ali Birand'ın ölümü medya dünyasını sarsmaya devam ederken, patronu Aydın Doğan kendisi ile ilgili ilk kez öğrendiği bir gerçeği canlı yayında paylaştı.

Beyaz TV canlı yayınında Rasim Ozan Kütahyalı'ya Birand'ın ardından duygularını anlatan Aydın Doğan, çok yakın zamanda büyük bir medya devinden Birand'a teklif gittiğini ancak Birand'ın bu teklifi "Doğan Grubu'na vefa borcum var" diyerek geri çevirdiğini bildirdi.

BİRAND'A TRANSFER TEKLİFİ YAPILMIŞ

Aydın Doğan, bir başka kanala canlı yayın için bağlanacağı sırada kendisine Birand'la ilgili özel bir bilgi verildiğini söyledi. Birand'a Türkiye'nin önde gelen bir medya grubunun transfer teklifi yapıldığını söyleyen Birand "Bir televizyon kanalında önemli bir adam bana telefonda anlattı. Kısa bir dönem önce (birkaç ay önce) önemli bir para teklif ederek transfer teklif etmişler. Demiş ki 'Benim Doğan Grubu'na dostluk ve vefa borcum var. En kötü günlerimde bunlar benim yanımda oldular. Ben ayrılmam' demiş. Ben bunu bu akşam öğrendim bilmiyordum." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.