Zafer Bayramı Konserle Kutlandı.

AKDENİZ'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERLERLE KUTLANDI

Zafer Bayramı Konserle Kutlandı.

ZAFER BAYRAMI KONSERLERLE KUTLANDI

AKDENİZ'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERLERLE KUTLANDI

* Akdeniz'de Yaz Akşamları etkinliklerinin coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da katlanarak devam etti. Etkinlik kapsamında Adanalıoğlu'nda gerçekleşen Güneş Korosu ve Kibrit Kutusu müzik gruplarının konserleri büyük ilgi gördü.

Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen ve ilçenin birçok mahallesinde de etkinliklerin büyük bir heyecan ve coşkuyla devam ettiği Akdeniz'de Yaz Akşamları programları, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da Adanalıoğlu Mahallesi'nde büyük ilgi gördü. Reşit Can İlköğretim Okulu'nda, Güneş Korosu ve Kibrit Kutusu müzik gruplarının konserlerinde keyifli anlar yaşandı. Program sonunda vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nı söyleyerek müzik gruplarına eşlik etti.

Başkan Mustafa Gültak ise 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile yaptığı açıklamada, "Bağımsızlık için sarf ettiğimiz mücadele ile Türkiye; dünyanın birçok ülkesi için umut ışığı olmuştur. Bizler ne şanslıyız ki; tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin evlatlarıyız. Bu kutsal vatanımıza sonsuza kadar sahip çıkmaya ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan toprağı uğruna canını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" diye konuştu.

"Oğuz Aksaç konseri 3 Eylül'de"

Akdeniz'de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre, 01 Eylül Çarşamba günü saat 20:30'da Yenitaşkent Yusuf Bayık Orta Okulu'nda "Organize İşler Sazan Sarmalı" filminin gösterimi gerçekleştirilecekken, 02 Eylül Perşembe günü saat 19:30'da Karaduvar Mahalle Muhtarlığı önünde "Kibrit Kutusu" müzik grubunun konseri, 20:30'da ise "Organize İşler Sazan Sarmalı" filminin gösterimi gerçekleşecek. 03 Eylül Cuma günü saat 20:30'da ise Mersin Millet Bahçesi'nde Oğuz Aksaç konserinin olacağını bildiren Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, etkinliklerin ücretsiz olduğunu da duyurdu. www.akdeniz.bel.tr bilgi@akdeniz.bel.tr

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2021, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER