GÜLTAK; 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NI KUTLADI

GÜLTAK; 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NI KUTLADI

GÜLTAK; 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NI KUTLADI

Akdeniz Belediye Başkanı

GÜLTAK; 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NI KUTLADI

Başkan Gültak; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, emeğin en yüce değer olduğunun altını çizdi. Başkan Gültak; “Koronavirüs salgını nedeniyle, içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde dahi ülkemizin kalkınması mücadelesinde, emeği ve alın teriyle en büyük paya sahip olan işçi kardeşlerimizin, emek bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “1 Mayıs İşçi Bayramı” nedeniyle yayınladığı mesajında, ülkelerin ekonomik gücü ve refah seviyesinin yükselmesi noktasında, işçi kesiminin çok büyük emek ve katkısı olduğunu vurguladı. “Ülkemizin en değerli varlıklarından birisi de sahip olduğu emek gücüdür. Zira emek; kültürümüzde, geleneklerimizde ve de inancımızda en yüce değerlerden biridir” diyen Başkan Gültak; ‘Hakkın, her zaman hak edene verilmesi’ gerektiğinin altını çizdiği mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Akdeniz Belediyesi olarak; sosyal belediyecilik ilkesi gereği; işçi ve emekçinin her zaman yanındayız. İşçi ve emekçilerin, özlük hakları ve çalışma şartlarının iyileştirilmesinin yanı sıra, sahip oldukları yasal ve anayasal haklarına sahip çıkılması noktasında da üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Nitekim toplu iş sözleşmemizde, belediyemizin imkânlarını zorlayarak olabilecek en yüksek oranda ücret artışı sağladık. 

Yine gece-gündüz demeden salgın ile mücadele ekibinde yer alan işçi kardeşlerimizin her birine 500’er TL destek sağladık. İyi gününde de zor gününde de işçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin kalkınması mücadelesinde alın teri döken, genelde ülkemiz emekçilerinin, özelde de belediyemizde çalışan işçi kardeşlerimizin, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü gönülden tebrik ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER