Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı
Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanı İbrahim Genç, Kent Konseyi Başkanı Serhat Dövenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Erol Türedi ve yürütme kurulu üyelerinin katılımı ile yapıldı.
Yenişehir Kent Konseyi binasında yapılan toplantıda, Genel Sekreter Erol Türedi, Gençlik Meclisi Başkanı Nazlı Gökçe Kara’nın ayrılmasıyla boşalan Gençlik Meclisi Başkanlığına Mersin Üniversitesi öğrencisi, ÇYDD üyesi Nihat Kuzey Taştan’ı önerdi. Öneri üyeler tarafından oybirliği ile kabul edildi.
Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, toplantılara gençlerin katılımından dolayı mutluluk duyduğunu, her zaman gençlerin istek ve önerilerinin belediye tarafından dikkate alınacağını, ayrıca Yenişehir Belediye sınırlarında ikamet eden ve belediyeden maddi destek talebinde bulunan üniversite öğrencileri için bir defaya mahsus 900 lira eğitim ve kırtasiye yardımı yapıldığını belirtti.
Kadın Meclisi Başkanı Nuran Doğaroğlu, 19 Mayıs haftasında ortaokul ve liselerde konferanslar düzenlemek istediklerini, bunun için tarihçi Sinan Meydan’ı Mersin’e davet edeceklerini belirtti. Konaklama ve yol giderlerinin Yenişehir Belediyesi tarafından karşılanmasını talep etti.
Başkan Genç, konferansa davet edilen konuşmacının yol ve konaklama giderlerinin Yenişehir Belediyesi tarafından karşılanacağını belirtti.
Yürütme kurulu üyelerinin kente ve kent sorunlarına ilişkin dilek ve temennilerinin ardından Kent Konseyi Başkanı Serhat Dövenci, toplantıya katılan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç ile tüm üyelere teşekkür etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER