Mersin İdmanyurdu İçin ’1925 Üye Kampanyası’

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’na destek amacıyla başlatılan ‘1925 Üye Kampanyası’na ilk destek Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Mersin İdmanyurdu’nun...

Mersin İdmanyurdu İçin ’1925 Üye Kampanyası’
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’na destek amacıyla başlatılan ‘1925 Üye Kampanyası’na ilk destek Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Mersin İdmanyurdu’nun yaşadığı zor günlerden kurtulması amacıyla öncülük ettiği ‘1925 Üye Kampanyası’ doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, genel sekreter yardımcıları, MESKİ ve Mersin Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, kampanyaya ilk desteği gerçekleştirdi.
Mersin İdmanyurdu’nun Mersin için bir marka olduğunu ve bu zor dönemlerde her Mersinlinin üzerine düşeni yapması ve destek vermesi gerektiğini belirten Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, “Mersin İdmanyurdu’nun desteklenmesi noktasında Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın ’1925 Üye Kampanyası’na öncülük etmesi ile bizler de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak MESKİ ile beraber 50 daire başkanımızın yatırmış olduğu toplam 250 bin liralık dekontu Kulüp Başkanımız Hüseyin Çalışkan’a teslim ediyoruz. ’1925 Üye Kampanyası’nın ilk harcını Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanları olarak vermekten gurur duyuyoruz. Hepimiz bunun için varız. Bütün Mersin’in bu kampanyaya destek vermesi lazım” dedi.
Spora ve sporcuya her zaman destek veren ve sahip çıkan bir belediye başkanına sahip olan Mersin’de kulüp başkanı olmanın kendisi için bir avantaj olduğunu ifade eden Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ise, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki, ’1925 Üye Kampanyası’nın fikir babası Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’dır. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ olarak kulübümüze verdiğiniz bu destekten dolayı sizlere kendim, kulübüm ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Ne şanslıyız ki, futbolu seven ve futbolu destekleyen duyarlı bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Ona güvenimiz sonsuz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ olarak Mersin İdmanyurdu’na yardım kampanyası kapsamında bağışlanan toplam 250 bin liralık dekontu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak ile birlikte, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan’a teslim etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER