Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Tarsus’a Hayran Kaldı

Mersin’in Tarsus ilçesini gezen Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, kente hayran kaldılar.Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı bir ilçede yapacağı Meclis toplantısı için Tarsus’a gelen ve toplantı öncesi Tarsus’u...

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Tarsus’a Hayran Kaldı
Mersin’in Tarsus ilçesini gezen Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, kente hayran kaldılar.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı bir ilçede yapacağı Meclis toplantısı için Tarsus’a gelen ve toplantı öncesi Tarsus’u gezen meclis üyeleri Tarsus’a hayranlıklarını dile getirdiler.
Sırasıyla Şelale, Devlet Parkı, Hayvanat Bahçesi, Taşkuyu Mağarası, Eshab-ı Kehf, Nusret Mayın Gemisi, Kleopatra Kapısı ve Hz. Daniyal Peygamber Kabri’nin gezen Meclis üyelerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da eşlik etti.
Konuklara Tarsus hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Şevket Can, kentin 10 bin yıllık geçmişe sahip ve her dönemde cazibe merkezi olduğunu söyledi.
Meclis üyelerini Tarsus’ta ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını belirten Başkan Can, “Büyükşehir Meclis üyelerini Tarsus’ta toplu olarak görmek ve onları ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Dinlerin ve medeniyetlerin beşiği Tarsus’umuzda meclis üyelerimizle gezdik ve onlara şehrimizi tanıttık. Kendileri de duydukları memnuniyeti açıkça dile getirdiler” dedi.
Meclis üyeleri gezi ve toplantı sonrasında Belediye Başkanı Şevket Can’a ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiler.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER