Erdemli Belediyesi, Limonlu Mahallesi’ne Parke Döşüyor

Erdemli Belediyesi, Limonlu Mahallesi’nin Tüm Yollarına Parke Döşüyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ekiplerin Söz Konusu Mahallede 20 Gündür Kapsamlı Bir Çalişma Sürdürdüklerini Belirtti.

Erdemli Belediyesi, Limonlu Mahallesi’ne Parke Döşüyor
Mersin’in Erdemli Belediyesi, Limonlu Mahallesi’nin tüm yollarına parke döşüyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin söz konusu mahallede 20 gündür kapsamlı bir çalışma sürdürdüklerini belirtti.
Erdemli Belediye Başkanı Tollu, ilçede devam eden yol çalışmalarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Erdemli’nin hiçbir yerinde yol sorunu kalmayacağını ifade eden Tollu, 2009 yılından bu yana parke yol çalışmasında rekor kırdıklarını vurguladı. İlçenin tüm mahalleleriyle güzel bir görünüme kavuşabilmesi için her yola, her sokağa parke yol ve kaldırım yapacaklarını dile getiren Tollu, bir şehrin en fazla dikkat çeken yönünün şehir içi ulaşım kolaylığı olduğunu, bunun da ferah ve kullanılabilir yollarla mümkün olabileceğini kaydetti. Tüm mahalleleri sırayla parkeyle donattıklarının altını çizen Tollu, “Ekiplerimiz yaklaşık 20 gündür Limonlu Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Limonlu Mahallesi bambaşka bir görünüme kavuşacak. Erdemli’de bulunan 71 mahalle tarihinde görmediği parke yol hizmetine bizimle kavuştu. Allah’ın izniyle bu böyle olmaya devam edecek. Bütün yollara parke döşedik, döşemeye devam edeceğiz. Eski, yeni tüm mahallerimiz bu hizmetten faydalanacak” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER