Erdem; "Yenilikçi Düşüncelere İhtiyacımız Var"

Mersin Giad Başkan Yardımcısı Elif Örener Erdem, Mersin'in Yenilikçi Düşüncelere İhtiyaci Olduğunu Söyledi.

Erdem;
Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Başkan Yardımcısı Elif Örener Erdem, Mersin’in inovatif düşüncelere ihtiyacı olduğunu belirterek, "Önümüzdeki 10 yılda kentimizin büyük adımlar atacağını öngörüyoruz" dedi.
Erdem, Mersin’in lojistik üstünlüklerini kullanması halinde önümüzdeki süreçte ülkenin parlayan yıldızı olacağını ifade ederek, "Yapımı planlanan Çukurova Bölgesel Havaalanı, limanı, demiryolu ve karayolu ulaşım ağı ile Mersin bölgenin vazgeçilmez lojistik üssüdür. Mersin, lojistik anlamdaki bu avantajlarını artık iyi anlatabilmeli ve Marmara Bölgesi’nin tek alternatifi olduğunu açıkça ortaya koymalıdır" diye konuştu.
Mersin’in ve hatta Türkiye’nin inovatif düşüncelere ihtiyaç duyduğunu kaydeden Erdem, Mersin’e yapılacak projelerde, yenilikçi fikirlere ihtiyaç olduğunu kaydederek, "İnsanlar Mersin’de yatırım yaparken hep birbirinin kopyası işler ile gündeme geliyorlar. Birisi otel yapıyor, diğeri de otel yapıyor. Ama hepsi birbirinin aynı. Birbirinin kopyası işler ile aynı sektörlerde faaliyet göstermek yerine, farkındalık yaratan projeler ile o sektörün çıtasını yukarıya çekecek yatırımlara ihtiyacımız var. Mersin bu konuda bakir bir il. Yeni yatırımcıların bunu mutlaka değerlendirmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER