Ercik, "Mersin’i Bir Adım Öteye Götürme Gayreti İçindeyiz"

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersin’i bir adım öteye götürme gayreti içinde olduklarını söyledi.Bir süre önce Mersin İl Başkanlığı görevine atanan Ercik, tebrikleri kabul etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren...

Ercik,
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersin’i bir adım öteye götürme gayreti içinde olduklarını söyledi.
Bir süre önce Mersin İl Başkanlığı görevine atanan Ercik, tebrikleri kabul etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ercik, AK Parti’nin ülkede ve Mersin’de çalışmalarını hızla sürdüreceğini söyledi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından parti genel merkezinin takdiri ile İl Başkanlığı emanetini teslim aldığını belirten Ercik, bugüne dek görevlerini samimiyeti ve liyakati ile yürüten bir önceki il başkanı İsmail Taşpınar’a teşekkür ederek, "’İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışını siyasetin merkezine yerleştiren bir misyonun temsilcileri olan bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağız" dedi.
Güçlü kadrolarla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Ercik, şöyle devam etti; "Mersin’de bizler AK Parti teşkilatı olarak, milletvekillerimiz, belediye meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte tek vücut gibi çalışmalıyız. Her bir üyemiz ile birlikte hep birlikte Mersin’i bir adım öteye götürmenin gayreti içerisindeyiz ve bu gayrette olmaya devam edeceğiz. Türkiye’de ve Mersin’de güçlü kadrolarımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben herkese ziyaretlerinden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Hep birlikte, ’durmak yok yola devam’ diyerek çalışmalarımızda başarılar diliyorum."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER