Başkan Tuna; "Milletimizin Başı Sağolsun"

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin’e bir günde iki şehit ateşi düştüğünü ve büyük üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.Şırnak’ta terör örgütü tarafından şehit edilen Mersin’in Gülnar ilçesine kayıtlı Uzman...

Başkan Tuna;
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin’e bir günde iki şehit ateşi düştüğünü ve büyük üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.
Şırnak’ta terör örgütü tarafından şehit edilen Mersin’in Gülnar ilçesine kayıtlı Uzman Çavuş Cihangir Can ve Diyarbakır’daki çatışmada şehit düşen Anamur’un Emirşah köyünden Uzman Çavuş Halis Uysal için başsağlığı mesajı yayınlayan Tuna, "Terörü lanetle kınıyoruz” dedi.
Yüce Türk milletinin onurlu duruşu ile hain terör örgütüne birlik ve beraberlik içerisinde gereken cevabı vereceğini belirten Tuna, "Şırnak ve Diyarbakır’da hain terör örgütü ile girilen çatışmalarda şehit olan hemşerilerimiz Cihangir Can ve Halis Uysal’ın acısı yüreklerimizi yaktı. Mersin olarak bir günde iki evladımızı şehit verdik. Bizleri acı ve derin üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine ve yakınlarına sabır, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralanan kahraman Mehmetçiklerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Gün; birlik ve beraberliğimizi ortaya koyma günüdür. Şehit kanı ile sulanmış vatan topraklarımızın parçalanamayacağını herkesin bilmesini istiyoruz” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER