AK Parti’li Ercik: "Milletimizin Başı Sağolsun"

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, terör saldırılarında hayatını kaybeden Mersinli askerlere başsağlığı dileklerinde bulundu.Ercik, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Jandarma Komutanlığı nizamiyesine PKK’lılar tarafından yapılan...

AK Parti’li Ercik:
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, terör saldırılarında hayatını kaybeden Mersinli askerlere başsağlığı dileklerinde bulundu.
Ercik, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Jandarma Komutanlığı nizamiyesine PKK’lılar tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal ile Şırnak’ta şehit düşen Ulaştırma Uzman Çavuş Cihangir Can ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milletçe bu terör saldırılarının artık sona ermesini, vatan evlatlarımızın yitirilen canları için akıtılan gözyaşlarının durmasını istiyoruz. Türk milletinin ve Mersinimizin başı sağolsun" dedi.
Terör örgütüyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Ercik, şöyle devam etti; "Bu ülkenin bütünlüğüne, birliğine, kardeşliğine kasteden hain terör örgütüyle ve onların destekçileriyle mücadelemiz kararlılıkla sürdürülüyor. Ülkemizin huzuruna, milletimizin kardeşliğine kasteden soysuzların soyu bitene kadar terörle mücadele sürecek. Terörün gölgesinde siyaset yapan hainlerde bu topraklara ihanetin bedelini ödeyecek. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER