Silifke’de Pazarkaşı Mahallesi’ne Çevre Düzenlemesi

Mersin'in Silifke İlçesinde Pazarkaşı Mahallesinde Yollar Bir Taraftan Parke Taşı İle Döşenirken, Diğer Taraftan Da Altyapı Ve Çevre Düzenleme Çalişmalari Gerçekleştiriliyor.

Silifke’de Pazarkaşı Mahallesi’ne Çevre Düzenlemesi
Mersin’in Silifke ilçesinde Pazarkaşı Mahallesinde yollar bir taraftan parke taşı ile döşenirken, diğer taraftan da altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde vatandaşlardan gelen her türlü talebi değerlendirip çözümünü sağladıklarını söyledi. Turgut, “Silifke’yi Silifke’de yaşayan vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, odalarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi geliştirip kalkındıracağız. Makamlar ve mevkiler her zaman gelip geçicidir. Önemli olan kalıcı hizmetler yapmak ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmektir. Bu nedenle vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Bugüne kadar böyle yaptık, bundan sonra da yapacağımız hizmetlerde vatandaşlarımızın görüşlerine yanıt vereceğiz” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER