MTSO Sigortacılık Meslek Komitesinden, Eş Başkan Türk’e Ziyaret

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Fazıl Türk’ü ziyaret ederek, ‘Sigorta Tanıtım ve Bilinçlendirme Haftası’ kutlamaları kapsamında düzenleyecekleri etkinliğe...

MTSO Sigortacılık Meslek Komitesinden, Eş Başkan Türk’e Ziyaret
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Fazıl Türk’ü ziyaret ederek, ‘Sigorta Tanıtım ve Bilinçlendirme Haftası’ kutlamaları kapsamında düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.
MTSO Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi üyeleri Ahmet Akbaş, Dilek Divitçioğlu, Osman İnandıoğlu ve Ahmet Şenol Keskin, Başkan Türk’ü makamında ziyaret etti. Komite üyeleri, 30 Mayıs itibariyle başlayan Sigorta Haftası kapsamında, sigortacılık bilincini arttırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirttiler. Komite üyeleri, hafta kapsamında 3 Haziran Cuma günü saat 19:30’da Kongre Sarayı havuz başında düzenlenecek ödül töreni ve kokteyle,Türk’ü davet ettiler. MTSO Meslek Komitesi üyelerine, ziyaret ve davetleri nedeniyle teşekkür eden Türk, olağan dışı bir program veya gelişme yaşanmadığı takdirde davete icabet edeceğini ifade etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER