Mersin GİAD’dan Dragon Yarışlarında Kök Hücre Mesajı

Mersin’de yapılan Dragon yarışlarında en sempatik takım seçilen Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) takımı, yarışlarda ’Kök Hücre’ bağışına dikkat çekti.Mersin’de düzenlenen ve iki gün süren Dragon Festivali’nde...

Mersin GİAD’dan Dragon Yarışlarında Kök Hücre Mesajı
Mersin’de yapılan Dragon yarışlarında en sempatik takım seçilen Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) takımı, yarışlarda ’Kök Hücre’ bağışına dikkat çekti.
Mersin’de düzenlenen ve iki gün süren Dragon Festivali’nde Mersin GİAD üyeleri de mücadele etti. Dragon Festivali’nin birinci etabının ilk yarışında en iyi dereceyi elde eden Mersin GİAD takımı, ikinci yarışta üçüncülük unvanını elde ederek yarışların ilk etabını tamamladı. Pazar günü gerçekleştirilen ikinci etap yarışlarında ise Mersin GİAD üç yarışta kürek salladı. İlk iki yarışta birinciliği elden bırakmayan Mersin GİAD, son yarışı dördüncü tamamladı. Mersin GİAD festivalin en sempatik takımı seçildi.
Mersin GİAD üyeleri, yarışlara, üzerinde ‘Kök Hücre Bağışı Hayat Kurtarır’ yazılı formalarla katıldı. Kök hücre bağışına dikkat çekmek istediklerini belirten Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, “Mersin Girişimci İş Adamları Derneği olarak, kök hücre bağışına dikkat çekmek için katıldığımız yarışlarda dereceye girerek başarı elde ettik. Bu başarıyı elde eden Mersin GİAD takımını en içten duygularımla kutluyorum. Mersin’de bu tarz etkinlikler sosyalleşme adına çok önemli ve biz de Mersin GİAD olarak bu tarz etkinliklerde aktif olmaya çalışıyoruz. Mersin GİAD olarak üyelerimizin kaynaşmalarını sağlamak adına bundan sonra da bu tür etkinliklerde yer alacağız” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER