Memiş; "İnternet Pazarı İyi Kullanılmalı"

Tobb Mersin Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Memiş, Genç Girişimcilerin Kendi Sanal Marketlerini Oluşturarak Büyük Başarı Elde Edebileceklerini Söyledi.

Memiş;
TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Memiş, gençlerin iyi iş fikirlerini sanal marketler ile buluşturarak başarıyı yakalayabileceklerini söyledi.
Dünyada alışveriş şeklinin değiştiğinin altını çizen Memiş, "Geleneksel alışveriş yöntemleri ile başarıya ulaşamayan projeler, sanal mağazalarda çok daha başarılı olabiliyor. Gençler artık iyi iş fikirleri üretip, girişimcilik ruhlarını ortaya koymaları halinde, sosyal medya destekli sanal mağazalar oluşturarak iş hayatında başarılı olabilirler" dedi.
İş hayatının zorlukları karşısında pes etmemek gerektiğini ifade eden Veysel Memiş, "Bugün kira bedelleri, personel giderleri iyi bir iş fikri olan birçok gencin bu fikirlerinden vazgeçmelerine neden olabiliyor. Dünyadaki alışveriş yapma şekillerinin her geçen gün gelişen teknolojiden dolayı değişim gösterdiğini göz önüne alırsak, günümüzde gençler ciddi bütçeler harcamadan kendi sanal mağazalarını oluşturabilirler. Bunun dünya çapında birçok örneği bulunuyor. Özellikle sosyal medyayı iyi kullanabilen birisi böyle bir girişiminde başarılı olacaktır. Fakat hangi sektörde iş yaparsanız yapın, bulduğunuz fikrin mutlak suretle iyi bir iş fikri olması şart. Eğer sektördeki boşluğu iyi yakalayabilirseniz başarılı olmamak için hiçbir neden yok" ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER