Gelin Ve Damattan Hastane Sürprizi

Mersin’in Tarsus ilçesinde hafta sonu düzenlenen düğünle evlenen Rabia Arıkan, birkaç gün sonra hastaneye yatan 14 yaşındaki kuzeni Liva Gök’e, eşiyle birlikte sürpriz yaptı. Gelinliğini giyen Rabia Arıkan ile damatlığını giyen eşi...

Gelin Ve Damattan Hastane Sürprizi
Mersin’in Tarsus ilçesinde hafta sonu düzenlenen düğünle evlenen Rabia Arıkan, birkaç gün sonra hastaneye yatan 14 yaşındaki kuzeni Liva Gök’e, eşiyle birlikte sürpriz yaptı. Gelinliğini giyen Rabia Arıkan ile damatlığını giyen eşi Hasan Tahsin Arıkan, kan değerleri düştüğü için günübirlik olarak tedaviye alınan genç kızı hastane odasında ziyaret edip moral erdi.
İKİSİ DE TASARIMCI
Geleneksel el sanatları tasarımcısı Rabia Arıkan, çocukluk arkadaşı otomotiv tasarımcısı Hasan Tahsin Arıkan’la, geçtiğimiz Cumartesi günü ailelerinin yaşadığı Tarsus’ta düzenlenen düğün töreniyle evlendi. Evlerinin bulunduğu İstanbul’a gitmeden önce birkaç gün Tarsus’ta kalan çift, fotoğraf çektirmek için yeniden gelinlik ve damatlık giydi. Bu arada Rabia Arıkan’ın anne tarafından kuzeni olan Liva Gök, kan değerleri düştüğü için Medical Park Tarsus Hastanesi’ne yatırıldı.
ÇİFTİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDI
Kuzeninin tedaviye alındığını öğrenen Rabia Arıkan ve eşi Hasan Tahsin Arıkan, üzerlerinde gelinlik ve damatlıkla hastaneye geldi. Genç çift, ziyaretten haberi olmayan Liva Gök’e hastanedeki odasında sürpriz yaptı. Büyük şaşkınlık yaşayan genç kıza geçmiş olsun dileklerini iletip moral veren gelin-damat, bir süre sohbet edip şakalaştı. Gelin Rabia Arıkan, “Kuzenim düğünüme de gelmişti. 2 gün sonra kan değerleri düşünce, günübirlik olarak hastaneye yatırmışlar. Duyunca hemen geldim” dedi. Liva Gök de kuzeninin ziyaretinden çok mutlu olduğunu söyledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER